Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yuvama döndüm

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yuvama döndüm

979 günlük hasretin sona erdiğini söyleyen Erdoğan, "Selamün aleyküm diyerek heyetinizin içine tekrar dahil oluyorum." diye konuştu.

AK Parti Genel Merkezi'ne giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, üyelik beyannamesini imzalayarak resmen AK Parti'ye üye oldu.

3 YILLIK ÖZLEM

Erdoğan, 3 yıllık aradan sonra kurucusu olduğu AK Parti'ye üye olduktan sonra kameralar karşısına geçti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yuvama döndüm

YUVAMA, SEVDAMA, AŞKIMA DÖNDÜM

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;

"AK Partimizin saygıdeğer mensupları, kurucular kurulumuzun MKYK'nın, merkez disiplin kurulumuzun kıymetli üyeleri, çok değerli kardeşlerim, sizleri en kalbi duygularımla, hasretle muhabbetle selamlıyorum.

YUVAMA, SEVDAMA, AŞKIMA DÖNÜYORUM

27 Ağustos 2014 tarihinde milletimiz tarafından Cumhurbaşkanlığı görevine seçilmem sebebiyle ayrılmak zorunda kaldığım, kurucusu olduğum partime, yuvama, sevdama, aşkıma bugün yeniden dönüyorum.

"SELAMÜN ALEYKÜM DİYEREK..."

Tam 979 gün sonra bu hasret sona eriyor. Bugün burada bir kez daha selamün aleyküm diyerek heyetinizin içine tekrar dahil oluyorum.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yuvama döndüm

"GÖNLÜMÜZ HEP BERABER OLDU"

Anayasa değişikliği ile cumhurbaşkanının parti üyesi yasağının kaldırılmasını, böyle bir imkanı en güzel şekilde şu anda değerlendiriyor ve partime yeniden üye oluyorum. Bu ayrılık aslında sadece bir resmi ayrılıktı. Aramızdaki mesafe mevzuat gereği olan bir mesafeydi. Gönlümüz hep beraber oldu, hep beraber. Gönüllere sınır çizmek mümkün değildir. Biz hep 'Bu hududu kimler çizmiş gönlüme, dar geliyor gardaşım' dedik ve bugüne geldik.

"AYRILIĞIMIZIN SONRA ERİYOR OLMASI.."

AK Parti asırlar öncesinden başlamış kutlu bir davanın mirasını omuzlarında taşıyan bir partidir demiştim o gün. Ayrılığımızın sona eriyor olması beni asıl bu bakımdan heyecanlandırıyor. Bu kutlu yürüyüşü önümüzdeki dönemde hep birlikte daha güçlü bir şekilde sürdüreceğiz. Buna inancım tam. Biz yola milletimizle birlikte çıkmıştık. Bugüne kadar hangi sorunun üstesinden gelebilmişsek milletimizin duası sayesinde gelebilmişizdir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yuvama döndüm

TÜRKİYE AK PARTİ İKTİDARLARINDA İSTİKARA KAVUŞTU

Bir süredir sinsi şekilde yürütülen terör eylemlerinin artmasıdır. Ceylanpınar'da 2 polisimizin uyurken şehit edilmeleri bizim için bardağı taşıran son damla olmuştur. Çukur eylemleri de bu dönemde ortaya çıkmıştır. Hamdolsun bu imtihanların hepsinden de alnımzın akıyla çıktık. Türkiye AK Parti iktidarlarının istikrar ve güven iklimine yeniden kavuştu.

TERÖR ÖRGÜTÜNÜ ÇUKURLARA GÖMDÜK

Bölücü terör örgütünü açtığı çukurlara gömdük. Suriye'den sınırlarımıza yönelen tehdidi de ortadan kaldırmak için operasyonların sn aşamısına geldik. FETÖ'nün tasfiyesi konusunda ciddi ilerlemeler kaydettik. Bu aşamada Türkiye tariginin en büyük ihanet teşebbüsü ile karşı karşıya kaldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yuvama döndüm

15 TEMMUZ GECESİ

15 Temmuz darbe girişimi Türk milletine karşı yapılmış en büyük saldırılardan bir tanesidir. O gece nasıl bir ihanetle başlamışsa ertesi gün de büyük bir kahramanlık ile nihayete ermiştir. 29 gün sabahlara kadar bu millet 81 vilayette uyumadı."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.