Cumhurbaşkanı Adayı İhsanoğlu'na Kayseri’de Coşkulu Karşılama

Cumhurbaşkanı Adayı İhsanoğlu'na Kayseri’de Coşkulu Karşılama

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu Kayseri’ye geldi. THY’nın İstanbul Kayseri seferini yapan Nevşehir isimli tarifeli uçağı ile gelen İhsanoğlu’nu Erkilet Havalimanı'nda MHP ve CHP’li milletvekillerinin yanı sıra kalabalık bir...

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu Kayseri’ye geldi. THY’nın İstanbul Kayseri seferini yapan Nevşehir isimli tarifeli uçağı ile gelen İhsanoğlu’nu Erkilet Havalimanı'nda MHP ve CHP’li milletvekillerinin yanı sıra kalabalık bir grup karşıladı. Yollarda ellerinde Türk bayrağı karşılayan vatandaşlar İhsaoğlu ile tokalaştı. İhsanoğlu’na 500 araçlık konvoy eşlik etti. Hava limanında CHP’li milletvekilleri basın mensuplarının içeri alınmamasına tepki gösterdi. Tepki üzerine basın mensupları karşılama alanına alındı ve çekim yapmasına müsaade edildi.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri kapsamında Kayseri’ye gelen Ekmeleddin İhsanoğlu’na Kayserililer büyük ilgi gösterdi. Hava limanında karşılayanlar kadar güzergah boyunca ellerinde Türk bayrakları ile bekleyenler İhsanoğlu ile tokalaşmak istedi. İhsanoğlu, vatandaşlarla tokalaşırken onları selamladı. Bir grup ise İhsanoğlu'nu Türk ve Türkmen bayrağı ile karşıladı.

Ekmeleddin İhsanoğlu, halkı selamlamak için şehir turu attı. Bu sırada kendisine yaklaşık 500 kadar araç eşlik etti. Uzun konvoy trafiğin tıkanmasına neden oldu. İhsanoğlu, daha sonra basın toplantısı yapacağı otele geldi. Burada da kalabalık vatandaş tarafından karşılanan İhsanoğlu, otele girmekte zorlandı. Daha sonra basın toplantısı düzenledi.

Hava limanında karşılama alanında basın mensupları içeri alınmadı. Basın mensuplarının tel örgü arkasında olduğunu gören CHP’li milletvekilleri basın mensuplarının içeri alınmasını istedi. Görevliler buna karşı çıkınca kısa süreli tartışma yaşandı. Basın mensuplarının alınması gerektiğini savunan milletvekillerinin girişimleri sonuç buldu. Karşılama alanına basın mensupları alındı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.