Çulsuz Divane binlerce beğeni aldı

Çulsuz Divane binlerce beğeni aldı

Birçok filmde oynayan ve son olarak Konya'da 'Çulsuz Divane' filmini çeken Cahit Kaya, yeniliklere imza atmaya devam ediyor.

Yönetmenliğini kendisinin yaptığı ve senaryosunu da kendisinin yazdığı Kaya, 'Çulsuz Divane' filminde sevip de kavuşamadığı bir aşkı konu olarak işledi. Filmin fragmanını izleyici ile buluşturduklarını ve devamının geleceğini dile getiren Kaya, film ile ilgili bilgiler vererek; şunları söyledi: "Elimizden geldiğince ekibimiz ile birşeyler yapmaya gayret ediyoruz.  Daha önce farklı filmlerde farklı karakterlerde rol aldım. Tecrübemi yeni bir film ile taçlandırmak istedim. Fragmanı yaylada çektik. Bundan sonraki bölümleri de Sille Küçükmuhsine'de çekeceğiz. 2018 yılına hızlı bir giriş yaptık. Yaklaşık 6 ay filmin heyecanı ve çekimleri sürecek.

Birbirini çok sevip de önüne engel konulan iki aşığın yaşadığı çile üzerine bir konu inşa ettik. Amacımız Konya ve Konya'nın tanıtılması. Bizlere gösterilen ilgiden gayet memnunuz. Ama şehrimizin büyükleri de biz ve bizim gibi sanat aşıklarına ilgi göstermeli. Daha kalite filmlerin ortaya çıkabilmesi için maddi ve manevi desteklerini eksik etmemelidirler. Filmin çekimi için Valiliğe yazımızı yazdık. İznimizi aldık. Oyuncu potansiyelimizi geliştiriyoruz. Fragmanımızın kısa süre önce sosyal medya hesaplarımıza ve kanallarımıza yüklenmesine rağmen, binlerce beğeni aldık. Güzel işlere imza atacağız. Birlikten kuvvet doğar. İzleyicilerimizden de destek istiyoruz."

EMRE ÖZGÜL

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum