Çtso İftarda 3 İlçe Protokolünü Buluşturdu

Çtso İftarda 3 İlçe Protokolünü Buluşturdu

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) son iftar programında protokolle buluştu. Çarşamba Göl Restoran’da düzenlenen iftar programında Çarşamba, Salıpazarı ve Ayvacık protokolüyle bir araya geldi. Programa; Çarşamba Kaymakamı Caner...

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) son iftar programında protokolle buluştu. Çarşamba Göl Restoran’da düzenlenen iftar programında Çarşamba, Salıpazarı ve Ayvacık protokolüyle bir araya geldi.

Programa; Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız, Salıpazarı Kaymakamı İskender Çolak, Ayvacık Kaymakamı Can Kazım Kuruca, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Çarşamba Ticaret Borsası Başkanı Kazım Gürol Yılmaz, Çarşamba Askerlik Şube Başkanı Zafer Öz, İlçe Jandarma Komutanı Ramazan Ünal, Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Feyzullah İlker Serdar, AK Parti İlçe Başkanı Halit Doğan, CHP İlçe Başkanı Süleyman Bilici, MHP İlçe Başkan Süleyman Akdemir, Saadet Partisi İlçe Başkanı İdris Çakır, İlçe Müftüsü Sıtkı Kaya, banka müdürleri ile kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, oda ve meslek grubu temsilcileri, Çarşamba Ticaret Ve Sanayi Odası ile Çarşamba Ticaret Borsası Yönetim ve meclis üyeleri katıldı.

Programda konuşan ÇTSO Başkanı Ahmet Yılmaz, iftara katılan sivil toplum örgütleri ve meslek odalarını Çarşamba'nın tarımını kurtaracak gıda ihtisas organize sanayinin bir an önce Çarşamba'ya kazandırılması için güç birliğine davet etti. Organize sanayi ile ilgili çalışmaları Ticaret Odası olarak Çarşamba Belediyesi, Çarşamba Kaymakamlığı ve Çarşamba Ticaret Borsasıyla beraber yürüttüklerini ifade eden Yılmaz; “Bu projede meslek odalarının birlik ve beraberlikleriyle gücümüze güç katacağız” dedi. Çarşamba Ticaret Borsası tarafından kendilerine tahsis edilen odanın hemen altındaki bir katın AB proje ofisi olacağını da duyuran Yılmaz, "AB ofisini inşallah 2 aya kadar açacağız” dedi.

Programa onur konuğu olarak davet edilen 653. Kırkpınar Başpehlivanı Fatih Atlı ile hocası ve ustası Samsun Büyükşehir Belediyesi Güreş Koordinatörü Metin Çalışkan'a da ÇTSO tarafında hediye olarak altın takıldı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.