Cska Moskova, Panathinaikos'u Uzatmada 77-74 Mağlup Etti

Cska Moskova, Panathinaikos'u Uzatmada 77-74 Mağlup Etti

Euroleague çeyrek final serisi ilk maçında CSKA Moskova ile Panathinaikos, Rusya'da karşı karşıya geldi.

Euroleague çeyrek final serisi ilk maçında CSKA Moskova ile Panathinaikos, Rusya'da karşı karşıya geldi. CSKA Moskova, Panathinaikos'u uzatmada 77-74 mağlup etti ve seride 1-0 öne geçti.

CSKA Moskova'da, Sonny Weems 21 sayı - 6 ribaund - 5 asistle galibiyette önemli rol oynarken, Victor Khryapa 17 sayı - 11 ribaund ve Kyle Hines da 15 sayı - 8 ribaundla oynadı. Konuk takımda ise Jonas Maciulis ve Stephane Lasme 14'er sayıyla mücadele etti.

Karşılaşmanın 5. dakikası 9-8 CSKA Moskova üstünlüğüyle geçilirken, Kyle Hines ve Nenad Krstic ile çember altından etkili olan ev sahibi takım; Vladimir Micov'un sayısıyla çeyreği 21-14 önde kapattı. İkinci çeyrekte CSKA farkı çift sayılarına taşımasına rağmen devre 40-33 sona erdi.

Üçüncü periyotta farkı eriten Panathinaikos, birçok kez skora ortak olma şansını değerlendiremezken Dimitris Diamantidis'in üç sayılık basketiyle çeyrek 58-56 CSKA'nın üstünlüğüyle bitti. 33. dakikada Stephane Lasme'yle skoru 60-60'a getiren konuk takım, yine Lasme'yle üstünlüğü de eline geçirdi. 39. dakika 70-70 geçilirken, iki takım da son hücumları değerlendiremeyince mücadele 72-72 sona erdi ve uzatmalara gitti.

Uzatma dakikalarında rakibine sadece 2 sayı şansı tanıyan CSKA Moskova, sahadan 77-74 galip ayrıldı ve seride 1-0 öne geçti.

Serinin ikinci maçı 18 Nisan'da yine Rusya'da oynanacak. 19.15'teki mücadele NTV Spor'dan canlı yayınlanacak.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.