Crisitan Baroni: Fenerbahçe Sevgim Her Zaman Kalbimde Olacak

Crisitan Baroni: Fenerbahçe Sevgim Her Zaman Kalbimde Olacak

2009-2010 sezonundan bu yana Fenerbahçe'nin formasını giyen Brezilyalı oyuncu Cristian Oliveira Baroni, Fenerbahçe Televizyonu’na ‘vedasını’ değerlendirdi.Fenerbahçe formasını giymiş olmaktan dolayı yaşadığı mutluluğu ve gururu dile...

2009-2010 sezonundan bu yana Fenerbahçe'nin formasını giyen Brezilyalı oyuncu Cristian Oliveira Baroni, Fenerbahçe Televizyonu’na ‘vedasını’ değerlendirdi.

Fenerbahçe formasını giymiş olmaktan dolayı yaşadığı mutluluğu ve gururu dile getiren Baroni, başta Başkan Aziz Yıldırım olmak üzere teknik ekibe, futbolculara, Can Bartu Tesisleri çalışanlarına ve taraftarlara teşekkürlerini iletti.

Fenerbahçe camiasından her kesimle iyi ilişkiler kurduğunu kaydeden Baroni, şöyle konuştu: "Öncelikle buradaki herkese, tüm çalışanlara ve uzunca bri süre beraber geçirdiğim herkese çok teşekkür ederim. Kim olursa olsun, görevi ne olursa olsun buradaki herkesle iyi ilişkiler kurduğumu düşünüyorum. Kapıdaki güvenlik görevlisinden bahçıvanına, aşçısına... burada geçirdiğim 5-6 yıl boyunca gerçek anlamda bana çok iyi davranıldı. Ben de herkese teker teker teşekkür ederim. 5-6 yılım burada geçti ve kolay değil veda etmek. Bazı anlarda ağladığım dakikalarda oldu. Benim için zor bir gün ancak hayat her şeye rağmen devam ediyor. Bunun böyle olması gerekti. Fenerbahçe benim her şeyim ve burada çok şey öğrendim. Fenerbahçe, hayatımın en önemli kısmında bulunduğum yer oldu. Fenerbahçe her zaman benim kalbimde yer edecek. Burada olduğum süre boyunca yapabileceğim en iyisini verdim diye düşünüyorum. Bu anlamda için rahat ayrılıyorum ama bunun da bir veda olmadığını düşünüyorum. Fenerbahçe, her zaman benim kalbimde ayrı bir yeri olan kulüp olarak kalacaktır. Aynı zamanda Başkanımıza da çok teşekkür ediyorum. Onun benim ve ailem için yaptıklarını hiçbir zaman unutamam. Yaptığı her şey ve verdiği her türlü emek için fazlasıyla teşekkür ederim. Taraftarlarımıza da teşekkür ederim. Her zaman için taraftarlarımızla iyi ilişkiler kurduğumu düşünüyorum. Beni her zaman desteklediler. Bazen üzüldük, bazen mutlu olduk ama her şeyi Fenerbahçe Ailesiyle birlikte yaşadık. Bunlar benim için unutulmaz şeyler olacak. Bundan sonra yeni bir yola çıkıyorum. Kariyerimin devamında bundan sonra ne olacak bilmiyorum ama ben kendi yolumda ilerlemeye devam edeceğim. Fenerbahçe’ye karşı sevgim çok büyük ve bu sevgi her zaman kalbimde kalacak. Ben, Fenerbahçe taraftarıyım ve her zaman da destekleyeceğim. Arkadaşlarımı her daim izlemeye çalışacağım."

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.