Çözüm süreci ele alınmalı

Çözüm süreci ele alınmalı

Ak Parti İl Başkanı Musa Arat ve beraberindeki heyet, Merhaba Gazetesi’ni ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Arat, “Çözüm sürecinin seçim sonuçlarını ciddi oranda etkilediğini düşünüyorum. Çözüm sürecini yeniden ele almamız lazım” dedi

Ak Parti İl Başkanı Musa Arat, İl Başkan Yardımcıları Mustafa Baran, Abdulkadir Özöğür, Edip Emre Görgülügil, Nurettin Akmeşe, Yusuf Uçar, İl Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Ceylan ve Basın Müşaviri Şerif Onar, Merhaba Gazetesi’ni ziyaret etti. Ziyarette Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Rifat Tankut, Genel Yayın Yönetmeni Kerem İşkan ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken de hazır bulundu. Ziyarette güncel siyasi olaylar ve şehir gündemi değerlendirildi. Koalisyon görüşmelerine değinen Ak Parti İl Başkanı Musa Arat, “Bizim parti olarak bir misyonumuz var. Bu görüşmelerde diğer partilerle ortak bir noktada buluşabilirsek koalisyon kurmaya çalışacağız. Bugün koalisyon kurulacak gibi, yarın seçim olacak gibi çalışıyoruz” dedi.

img_2157.jpg

HİZMET OYA DÖNÜŞMEDİ

Taşra da da çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Arat, şöyle konuştu: “Görüşmeler devam ediyor. Biz de çok detaylı bir bilgiye sahip değiliz. Koalisyon kurulur veya seçime gidilir. Her iki duruma da hazır olacak şekilde planlamalarımızı ve hazırlıklarımızı yapıyoruz. Sonuç inşallah memleketimiz için hayırlı olur.” 7 Haziran Seçimleri ve oluşan tabloyu da değerlendiren Arat, konuşmasına şöyle devam etti: “Çözüm sürecinin seçim sonuçlarını ciddi oranda etkilediğini düşünüyorum. Konya genelinde yüzde 65-66 iyi oy. Partimizin tek başına iktidar olmasını isterdik ama olmadı. Bazı bölgelerde hizmetin oya dönüşmediğini görüyoruz. Çözüm sürecini yeniden ele almamız lazım. Gözden geçirmemiz gereken politikalar var.”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Rifat Tankut da heyete teşekkür etti.

HÂLİD ŞEN merhabahaber.com

2-1.20150805102108.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum