Çorum Tarım Ve Hayvancılık Fuarı'na 40 İlden 250 Firma Katıldı

Çorum Tarım Ve Hayvancılık Fuarı'na 40 İlden 250 Firma Katıldı

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Çorum Tarım ve Hayvancılık Fuarı'na 40 ilden 250 firma katıldı.Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Fuar ve Sergi Kompleksi'nde düzenlenen fuarın açılışında konuşan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü...

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Çorum Tarım ve Hayvancılık Fuarı'na 40 ilden 250 firma katıldı.

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Fuar ve Sergi Kompleksi'nde düzenlenen fuarın açılışında konuşan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Erkan Ermiş, fuarların, üretenlerle talep edenleri bir araya getiren organizasyonlar olduğunu ifade etti.

Fuara yoğun ilgi gösterildiğini ifade eden Ermiş, 40 ilden 250 firmanın katıldığını ve özellikle çiftçilerin yoğun katılım gösterdiğini kaydetti.

Atlas Uluslararası Fuarcılık şirketi adına konuşan Fevzi Atasagun ise fuarın Türkiye'nin en büyük fuarları arasında olma iddiasıyla yola çıktıklarını dile getirdi.

40 ilden 250 firmayı buluşturduklarına dikkat çeken Atasagun, geçen yıla göre katılımcı firma sayısının azaldığını ancak ilginin yoğun olduğunu aktardı.

Çorum'da düzenlenen Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı'nın (OKA) Kasım ayı yönetim kurulu toplantısı için kente gelen OKA Dönem Başkanı aynı zaman da Tokat Valisi Cevdet Can, Çorum Valisi Ahmet Kara, Amasya Valisi İbrahim Çomaktekin, ile Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Amasya Belediye Başkanı, Cafer Özdemir de toplantı sonrası fuarı ziyaret etti. Çorum Valisi Kara, valilere açılan stantları gezdirerek şehirlere özgü tatlardan ikram etti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.