Çorum Tarım Fuarı'na 40 İlden 250 Firma Katılacak

Çorum Tarım Fuarı'na 40 İlden 250 Firma Katılacak

Bu yıl üçüncüsü yapılacak olan Çorum Tarım ve Hayvancılık Fuarı, 27 Kasım'da başlayacak. Fuar hazırlıkları kapsamında organizasyona katkıda bulunan kurum temsilcileri bir araya geldi.    Bu yıl fuara ise 40 ilden 250...

Bu yıl üçüncüsü yapılacak olan Çorum Tarım ve Hayvancılık Fuarı, 27 Kasım'da başlayacak. Fuar hazırlıkları kapsamında organizasyona katkıda bulunan kurum temsilcileri bir araya geldi.

    Bu yıl fuara ise 40 ilden 250 firmanın katılacağı belirtildi. Organizasyon kapsamında toplantı düzenlendi. Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan ile tarımsal alanda faaliyet gösteren birlik ve kooperatif başkanları ile Tarım İl Müdürlüğü yetkililerinin katıldığı bilgilendirme toplantısında fuar hakkında bilgiler verildi.

    Fuar organizasyonunu gerçekleştiren Atlas Fuarcılık yetkilisi Fevzi Atasagun yaptığı açıklamada, 27-30 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek Çorum Tarım ve Hayvancılık fuarına 250 firmanın katılacağını söyledi.

    Atasagun, tarımsal alet ve makine ile tarımsal girdilerin sergileneceği fuara, 40'a yakın ilden ziyaretçi beklediklerini dile getirdi. Fuara talebin oldukça yüksek olduğunu ifade eden Atasagun, önümüzdeki yıllarda Kayseri'de olduğu gibi Çorum'u da tarım fuarını uluslar arası bir seviyeye taşıyacaklarını aktardı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.