Corolla Hibrit ilk sahibine ulaştı

Corolla Hibrit ilk sahibine ulaştı

12. nesil yeni Toyota Corolla, Türkiye'de üretilen hibrit versiyonu ile satışa sunuldu. Yeni tasarımları ile merakla beklenen Toyota Corolla, ilk sahibine teslim edildi.

Yeni Corolla'nın hibrit versiyonu, 137 bin 500 TL'den, benzinli versiyonları ise 103 bin 700 TL'den başlayan özel fiyatlar ile Türkiye'deki tüm Toyota plazalarda yeni sahiplerini bekliyor. Türkiye'deki tüm Toyota Plazalarda olduğu gibi Konya Toyota Plaza Otojen'de de bir tören düzenlenerek, araç ilk sahibine teslim edildi. Bu araç türünün Konya'daki ilk sahibi Emin Başol oldu. Başol, büyük mutluluk yaşarken, aracın yeni donanım, konfor ve teknolojisine hayran kaldı.

TÜRKİYE'NİN EN ÇOK SEVİLEN MARKASI

Konya Toyota Plaza Otojen Genel Müdürü Behnan Büyükyıldırım, şunları söyledi: “Hem bizler hem de müşterilerimiz büyük mutluluk ve heyecan yaşıyoruz. Toyota'nın misyonu her zaman en iyi otomobilleri üretmek ve markamızı Türkiye'nin en sevilen markası yapmaktır. Türkiye'de üretilecek Corolla'nın yükselen bu hedefte kilit rol oynayacağını düşünüyorum.” Araç özellikleri ile ilgili bilgiler veren Konya Toyota Plaza Otojen Satış Müdürü Mehmet Çırak da aracın yeni güvenlik sistemi ile kaza riskinin minimuma indiğini belirtti. Yeni tasarımları ile aracın çok beğenileceğini söyleyen Çırak, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Ergonomik olarak mükemmel olan kabin, yeni direksiyon tasarımı, ısıtma özelliğine sahip ve üzerinde kullanım kolaylığı sağlayan bir çok fonksiyon barındırıyor. Teknolojik olarak gelişmiş, premium kaliteye sahip kabinde ortaya konumlandırılan ve kullanımı son derece kolay olan 8 inçlik dokunmatik ekran, 7 inçlik çok fonksiyonlu gösterge ve ön cama bilgi yansıtan 10 inçlik head up display ile birleştiriliyor.”

YENİ TASARIM GÖZ DOLDURDU

“Toyota, yeni jenerasyon Corolla modelleri ile tüm gövde tiplerinde farklılık oluşturarak tüm kullanıcıların kendilerini daha özel hissetmelerini sağlıyor” diyen Çırak, “Yeni Corolla, ön ve arka tasarımındaki prestijli duruşuyla segmentindeki farkını ilk bakışta bile ortaya koymayı başarıyor. 12'nci nesil Corolla'ya önden bakıldığında Toyota'nın Under Priotrity Cataraman tasarım felsefesinin daha da evrimleştirildiği görülüyor. Daha çarpıcı tampon ve ön alt ızgara tasarımı, yeni Corolla ailesinin kendine has tasarımı temasını oluşturuyor. Üç boyutlu tasarıma sahip üst ön ızgara ise keskin far dizaynı ile birbirini tamamlayacak şekilde oluşturuldu. Arka tasarımda da, ön taraftaki dinamik tarz devam ediyor. Sedana özgü stop grubu ve farlarla buluşturulan krom detaylar, modelin güçlü duruşunun altını çiziyor. Ayrıca Corolla'nın ön ve arka LED farları yeni modelin anında tanınmasını sağlıyor” şeklinde konuştu.

HAKAN ARMUTCU

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum