Coresatin Ürünleri Dermokozmetika’da!

Coresatin Ürünleri Dermokozmetika’da!

Coresatin Ürünleri Dermokozmetika’da!

Sağlıklı bir cilt için geliştirilmiş Coresatin cilt problemine farklı ürün seçenekleri ile çözüm sağlıyor.

Özellikle ciltteki yapısal yıpranmalara karşı güçlü bir etkiye sahip krem çeşitleri formülündeki zararsız içerikleri ile de güven veriyor. 

Coresatin Krem Çeşitlerini Keşfedin!

renkli bakım kremi pişik, kaşıntı, tahriş gibi problemlere çözüm sağlayan içeriği ile yetişkinlerin yanı sıra bebek ve çocukların da kullanımına uygun olarak geliştirilmiştir. B6 ve E vitamini sayesinde cildin bariyerini güçlendirerek onarım süresini hızlandırır. Ayrıca kortizon içermediği için ebeveynler tarafından güvenle tercih edilmektedir.

Seboraik dermatit için geliştirilmiş olan renkli bakım kremi aynı zamanda egzama problemine de fayda sağlamaktadır. Vitamin ve mineral yönünden zengin olan bakım kremi cildi yoğun bir şekilde onarır ve nemlendirir. 15 yaş ve üzeri kullanımına uygun Coresatin  sarı renkli kremi sabah akşam düzenli kullanarak  etkisini arttırabilirsiniz.

Sedef ve roza (gül hastalığı) gibi cilt problemleri için önerilen Coresatin mavi renkli bakım kremi  cilt dokusunda oluşan kaşıntı için de tercih edilmektedir. Kuru ve hassas olan cildi rahatlatan yapısı ile kullanan kişiler tarafından oldukça beğeni kazanmıştır. Coresatin egzama bakım kremi ve daha fazla ürün seçeneğine hediyeni sen seç imkanıyla Dermokozmetika’dan sahip olabilirsiniz.

Coresatin Kremin Faydaları !

  • Cilt yapısını onarı ve konfor sağlar.
  • Vitamin ve mineral desteği ile cilt dokusunu güçlendirir.
  • Kortizon içermez.
  • Bebek ve çocukların kullanımına uygun seçenekleri yer alır.
  • Alerjik reaksiyonlara karşı güçlü etkiye sahiptir.
  • Cilt nemlendirir ve nem seviyesini dengeler.
  • Hücre yenilenmesini hızlandırır.

Sizde cilt probleminize uygun olan Coresatin kremi tercih ederek cildinizin daha sağlıklı ve bakımlı görünmesini sağlayabilirsiniz.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.