"Çocuklarımız aç" diyen vatandaşa ahlaksız cevap!

"Çocuklarımız aç" diyen vatandaşa ahlaksız cevap!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İstanbul İl Müdür Yardımcısı Nail Noğay, bir Roman vatandaşın, "Çocuklarımız aç. Evde nasıl kalayım?" dediği videoyu alıntılayarak "Geber" diye paylaştı.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İstanbul İl Müdür Yardımcısı Nail Noğay, bir Roman vatandaşın, "Çocuklarımız aç. Evde nasıl kalayım?" dediği videoyu alıntı yaparak, sosyal medya hesabından "Geber" yazması büyük tepkilere neden oldu.

Dudullu'da yaşayan ve Euronews'e röportaj veren Roman vatandaş, 'Evde kal' çağrılarının sorulması üzerine, “Şu anda çok mağdur durumdayım. Bu sabah, ayıptır söylemesi, çocuklarıma kahvaltı ettiremedim ve bu benim zoruma gitti. Devletimiz bu duruma bir el koysun. Şimdi çocuklarım aç kalmasınlar diye dilenmekten geliyorum. Pastaneleri, çöpleri gezerek çocuklarıma ekmek getirdim. ‘Kal’ diyorsunuz ama mecburuz gitmeye. Çoluk çocuğumuz var, açız yani aç, aç. Biz açlıktan ölelim ama çoluğumuza çocuğumuza bir şey olmasın. Bana ne güzel diyorlar ki, ‘Çıkma, çıkma.’ Mecbur çıkacağım. Bir gelir olmayınca ne olacak? Mecbur kendimi dışarı atacağım. Şu anda ben dilenmekten geliyorum, kim bunu biliyor? Sadece ‘çıkma’ yapıyorlar. Gelsinler evimin halini görsünler,” sözleriyle içinde bulunduğu durumu anlattı.

Video görüntülerini Twitter hesabından alıntı yaparak kullanan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İstanbul İl Müdür Yardımcısı Nail Noğay, "Geber" yazarak paylaştı.

Yardıma muhtaç ailelere yardım etmekle görevli bir kurumda üst düzey yönetici olan Noğay'ın bu paylaşımı sosyal medyada büyük infial yarattı. Tepkilerin yükselmesi üzerine Noğay apar topar tweetini silse de paylaşımına ait ekran görüntülerini birçok kişi tekrar paylaştı.

Twitter kullanıcıları ise Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İl Müdür yardımcısı Nail Noğay’ın bu paylaşımlarının ardından tepkilerini, Bakan Zümrüt Selçuk’a iletti.

AK Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel de bu paylaşımlara tepki göstererek, “Bu tweetin gereği yapılır kuzen!” ifadelerini paylaştı.

adsiz-027.jpg

Bakanlık harekete geçti! İl Müdür Yardımcısı görevden alındı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum