Çocuğum Sayesinde Mutfakta Daha Mutluyum

Çocuğum Sayesinde Mutfakta Daha Mutluyum

Çocuğum Sayesinde Mutfakta Daha Mutluyum

Henüz 28'li yaşlarda 2 çocuk sahibi bir bayanım. Çocuklarımın bu zamana kadar ki tüm isteklerini yerine getirdim ve halada getirmeye devam ediyoruz.

Eşim ile bilgisayar konusundaki düşüncelerimiz hemen hemen oldukça zıt. O gündemdeki haberleri, sayısal loto sonuçlarını ve benzeri her ekonomik hareketliliği takip ederek günlük bir kaç saatini siteler üzerinde gezinerek geçirmektedir.

Ben çalışan bir anne olduğumdan dolayı mutfak ile aram pek iyi değildir. O gün küçük oğlum bana öğretmenin verdiği bir ödev ile ilgili anneniz sizler için farklı tariflerde yiyecekler hazırlasın ve hep beraber okula getirerek annenizin güzel tariflerini arkadaşlarınızla paylaşalım ve en güzel sunan kimin annesi seçelim dedi.

Lakin ben mutfakta pek iyi sayılmadığımdan yapamam yavrum hazır alırız dedim. Oğlum çok üzüldü. Tabi onun üzülmesini görünce benim içimi bir hüzün kapladı. Lakin saatte epey geç olmuştu. Yani bir tarif denesem olmazsa, ya tutmazsa, diye karamsar düşüncelere kapıldım.

Çünkü her tarif sitesinde yazan malzeme ve ölçüler her zaman doğru çıkmayabiliyordu. Bende hemen annemi aradım ve bana bir tarif vermesini rica ettim. Sonrasında annem denenmiş ve farklı lezzetler sunan sitesini benimle paylaştı. Ben hep sizlere o siteden tarifler yaparak sunuyorum. Her tarifi birbirinden pratik ve lezzetli olur yavrum dedi. Bilgisayarda vakit geçirmeyi sevmeyen ben oğlumun ve annemin sayesinde o sitede yer alan tarifleri denedim ve gerçekten tam ölçülü malzemelerde enfes tarifler hazırlayarak oğlumu mahçup olma duygusundan kurtardım ve yemek yapmayı sever hale geldim. Oğlum okuldan eve geldiğinde boynuma sarılarak anneciğim seni çok seviyorum yaptığın tarif ve sunumdaki yemeğimizi hem öğretmenim hem de arkadaşlarım çok beğendi. Oylamada ise benim tatlı tarifim seçildi. O an çok duygulandım.

Anladım ki her ne kadar çalışan bir kadın olsam da ben sonuçta bir anneyim ve çocuklarımı mutlu etmenin yanı sıra bir kadının mutlu olacağı diğer yerde mutfağıdır. Hem güzel tarifler sunarak vakit geçiriyor hem de yapabildiğiniz yemek tarifleri ve ile kendinizi ve ailenizi mutlu edebiliyorsunuz.

Konumda geçen site hangi site diye merak edenler için o sitenin adı 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.