Clay Tucker’den beklenti büyük

Clay Tucker’den beklenti büyük

Torku Konyaspor Basketbol Başantrenörü Aziz Bekir son transfer Clay Tucker’dan beklentilerinin büyük olduğunu ifade etti. Yarın başlayacak Torku Cup’ta da maç programları belirlendi

Basketbol Süper Lig temsilcimiz Torku Konyaspor Basketbol Kulübünde yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Yeşil-beyazlı ekip son olarak hafta sonu ev sahipliğini yapacağı Torku Cup turnuvasına katılacak.  

Torku Konyaspor Başantrenörü Aziz Bekir Konya’da düzenlenecek Torku Cup öncesinde son transfer Clay Tucker ve takımın genel durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Aziz Bekir, Clay Tucker’ın önemli bir skorer olduğuna değinirken, “Sezon öncesi yaptığımız hazırlık maçlarında büyük ölçüde skor sıkıntısı yaşadık. Bu sorunumuzu gidermek için de son 2 sezonunu Türkiye’de geçiren Clay Tucker’ı kadromuza dahil ettik. Tucker’ın potansiyelini biliyoruz ve sezon içinde kendisinden beklentimiz büyük olacak” dedi.

Torku Cup'ın kendileri için önemli bir sınav olduğuna dikkat çeken Bekir, “Ligin başlamasına 10 gün kaldı. Bu süreçte ev sahipliği yapacağımız Torku Cup bizim için önemli bir sınav olacak. Yeni bir takım olmanın tüm zorluklarını yaşıyoruz. Sezona en hazır şekilde başlamak için tüm oyuncular özverili bir şekilde çalışıyor. Önümüzdeki süreçte bir takım değişiklikler yaşayabiliriz ancak takımda taşlar yavaş yavaş yerine oturuyor. Clay Tucker’ın da Torku Cup’ta oynayacağımız maçlarda forma giymesi ile daha farklı bir görüntü içinde olacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

TORKU CUP YARIN BAŞLAYACAK

Torku Konyaspor’un ev sahipliğinde oynanacak olan Torku Cup’ta heyecan yarın başlayacak.  Türk Telekom,  Muratbey Uşaksportif, Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol ve Torku Konyaspor’un katılacağı turnuvanın fikstürü açıklandı. Yapılan açıklamaya göre ilk maç  yarın saat 14.00’da Türk Telekom ile Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol takımları arasında oynanacak. Günün ikinci maçı ise 18.15’te Torku Konyaspor ile Muratbey Uşaksportif arasında oynanacak. Pazar günü ise  saat 15.00’da 3.’lük 17.15’te ise final müsabakası oynanacak.  Tüm karşılaşmalar Selçuklu Belediyesi Spor Salonunda oynanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.