ClashRoyale’de Heyecan Hiç Bitmiyor

ClashRoyale’de Heyecan Hiç Bitmiyor

ClashRoyale’de Heyecan Hiç Bitmiyor

17 milyonun üzerinde kullanıcısıyla heyecan dur durak bilmiyor. Sizde hala başlamadıysanız bu heyecana hemen ortak olun. Oyuna katılmak düşündüğünüz gibi zor şartlarda gerektirmiyor. Web sitemizi ziyaret ederek en güncel versiyonlara birçok alternatifiyle ulaşabilirsiniz. Hemen web sitemizi ziyaret edin! Oyun severler ile buluşturduğumuz bu uygulama apk başlığı altında birçok avantajı da sizlere sunuyor. Normal versiyonu ile oynadığınızda uzun zamanlar harcayarak geldiğiniz seviyelere sayemizde hiç yorulmadan geleceksiniz. Ayrıca oynayarak elde ettiğiniz başarıların yanında sadece ücret ödeyerek erişebileceğiniz kazanımlarda mevcut. Bunların fiyatları ise oldukça uçuk rakamlara kadar yükselebiliyor. Biraz önce bahsettiğimiz link ile bu özelliklere de tamamen ücretsiz sahip olabileceksiniz. Bu sayede sizler hemen büyük oyuncu sınıfına girecek ve zamanınız daha da eğlenceli hale bürünecek. Böylelikle oyundan hiçbir zaman kopamayacak yolda geçen zamanlarınız bile kıymetlenecek. Peki, nasıl bir oyundan bahsediyoruz? Yazımızın devamında birçok ayrıntıya yer vererek sizi bu konuda daha da bilgilendireceğiz.

Detaylara birlikte bakalım

Androidve İos tabanlı bütün telefonlarınızdan bu uygulamayı kullanabileceğiniz gibi tablet ve ipad’lerinizden de rahatlıkla kullanabileceksiniz. Aynı hesaplarınızı kullanarak bu gibi diğer cihazlarından oynamanız da mümkün. Strateji kategorisinde yer alan bu oyun sizlere savaşmanın yüksek deneyimlerini yaşatıyor. Güvenlik seviyesinden de %98 oranla geçmiş olan bu uygulama kullanıcıların hiçbir bilgisi için de sorun teşkil etmiyor. Gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz bu uygulama telefonunuzda çok yer de kaplamayacaktır. Bu şekilde uygulamalarınızda performans kaybı da yaşamayacaksınız. Bugüne kadar yapılan oylamalar ile de dört buçuk puanı kapmış durumda. Bizimde testlerimizde başarıyla geçen bu uygulamayı sizde hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Milyonlarca kişinin sıkılmadan kullanmakta olduğu bu oyunda sadece Türk oyuncularda bulunmamaktadır. Birçok milletten birçok dil özelliğine kadar her detay düşünülmüş durumda. Hatta o kadar ki şuan sunulan dil desteği otuz beş sayılarını bulmuş halde. Ayrıca klan oluşumunada müsaade eden bu oyunsevdikleriniz ile bir araya gelme avantajı sunuyor. Böylelikle gücünüzü katlamış ve savaşlarda daha başarılı mücadeleler sergilemiş oluyorsunuz. Klan özelliğini kullanarak Türk oyuncular ile bir araya gelip farklı milletlere karşı savaşlarda açabilir ve gücünü herkese kanıtlayabilirsiniz.

Güncellemeler ve İyileştirmeler

Kullanıcıların fikirleri de her zaman özel olmuş bu yapımcılar için. Bütün yorumlar itinayla incelenerek sorunların aşılmasında hemen iyileştirmeleri devreye sokuyorlar. Bununla da sınırlı kalmayıp yeni özellikler de kullanıma sunuluyor. Örneğin en son güncelleme 16 Haziranda gelmiş durumda. Aynı zamanda burdaCalsh of Clanc’taki birçok karakteri de bulabileceksiniz. Barbarian Kings, Giants ve Archer bunlardan sadece bazıları. Bu sayede daha önceden aşina olduğunuz birçok karakterden de uzaklaşmış olmuyorsunuz. ’ı yazımızda sizlere yeterince tanıttık. Hemen girerek anlattıklarımızı uygulamaya başlayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.