Cizrespor, Fildişi Sahilli Futbolcuyu Transfer Etti

Cizrespor, Fildişi Sahilli Futbolcuyu Transfer Etti

Bu yıl Bölgesel Amatör Ligi’nde ve aynı zamanda Türkiye Ziraat Kupası'nda mücadele eden Cizrespor, önemli bir transfer gerçekleştirdi. Fildişi Sahilli futbolcu Sergey Pacome Djıehoua'yı transfer eden Cizrespor, akşam saatlerinde futbolcuyu...

Bu yıl Bölgesel Amatör Ligi’nde ve aynı zamanda Türkiye Ziraat Kupası'nda mücadele eden Cizrespor, önemli bir transfer gerçekleştirdi. Fildişi Sahilli futbolcu Sergey Pacome Djıehoua'yı transfer eden Cizrespor, akşam saatlerinde futbolcuyu Cizre’ye getirdi.

Cizrespor’un yeni transferi Sergey Pacome Djıehoua, hava yolu ile Cizre’ye geldi. Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı’na inen Djıehoua'yı, Cizrespor yönetimi ve taraftarlar karşıladı. Büyük bir sevinçle karşılanan Djıehoua, araçlarla konvoy şeklinde Cizre ilçe merkezine getirildi. Cizrespor Kulübü’ne götürülen Djıehoua, burada basın karşısına çıktı. Tercüman eşliğinde kısa bir açıklamada bulunan Djıehoua, buraya geldiği için çok memnun olduğunu ifade etti.

'ŞAMPİYONLUK İÇİN ÇOK İDEAL BİR TRANSFER YAPTIK'

Antalyaspor, Boluspor ve son olarak Yunanistan'ın 2. Lig'inde oynayan forvet oyuncusu Sergey Pacome Djıehoua, Cizrespor’a gelmekten mutluluk duyduğunu söyledi. Djıehoua’nın yarın sağlık kontrolünden geçeceğini söyleyen Cizrespor Kulübü Başkanı Salih Sevinç, "Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Başkan Salih Sevinç şunları söyledi: "Djıehoua, Antalyaspor en son Yunanistan’ın 2.grup takımından transfer ettik. İnşallah Cizre’mize hayırlı, uğurlu olur. Cizrespor’un bu sene şampiyon olma hedefine ulaşabilmesi için ideal bir transfer olduğunu düşünüyorum. İnşallah yarın sağlık kontrolünden geçtikten sonra herhangi bir sıkıntısı olmazsa sözleşmemizi imzalayacağız. Hayırlı, uğurlu olur inşallah."

'CİZRESPOR’U ŞAMPİYON YAPMAK İÇİN GELDİM'

Süper Lig'de üç büyüklere attığı gollerle isminden sıkça söz ettiren Sergey Pacome Djıehoua, "Bundan sonra gollerim Cizrespor için" dedi. Kırmızı yeşilli ekibin Fildişi Sahilli transferi olan Djıehoua, "Buraya geldiğim için çok memnun oldum. Taraftarlarda beni çok sevdi, o yüzden çok memnun oldum. Başkanla görüştük inşallah burada kalacağım. Türkiye futbolunu zaten biliyorum. Cizrespor ismi de her yere gitti. O yüzden sevdim onu şampiyon yapmak için geldim. Taraftarların ilgisi için çok memnun oldum. Onlara teşekkür ediyorum. Her hafta gol atacağım." diye konuştu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.