Cizre’de Alışveriş Merkezine Molotoflu Saldırı: 1 Çocuk Yaralı

Cizre’de Alışveriş Merkezine Molotoflu Saldırı: 1 Çocuk Yaralı

Şırnak’ın Cizre ilçesinde bir grup eylemci Nusaybin Caddesi’nde bulunan özel bir alışveriş merkezine molotof bombalarıyla saldırı düzenledi. Saldırı sonucu markette ailesiyle beraber bulunan 2 yaşındaki bir çocuk yaralandı. Cizre’de...

Şırnak’ın Cizre ilçesinde bir grup eylemci Nusaybin Caddesi’nde bulunan özel bir alışveriş merkezine molotof bombalarıyla saldırı düzenledi. Saldırı sonucu markette ailesiyle beraber bulunan 2 yaşındaki bir çocuk yaralandı.

Cizre’de yine olaylar çıktı. Akşam saatlerinde Nur, Cudi ve Sur mahallerinde toplanan bir grup gösterici yollara çıkıp eylem yaptı. Yoldan geçen araçları durdurup kimlik kontrolü yapan eylemciler, olay yerine gelen polis ekiplerine de taş, havai fişek ve molotof bombalarıyla saldırdı. Polisin biber gazı ve tazyikli su ile müdahale ettiği eylemci grup ara sokaklara kaçtı.

Sur Mahallesi ara sokaklarından Nusaybin Caddesi’ne çıkan eylemciler, bu kez cadde üzerinde bulunan özel bir alışveriş merkezine saldırdı. Molotof bombalarıyla markete yapılan saldırı sonucu markette yangın çıkarken, markette maddi hasar meydana geldi. Saldırı esnasında market içinde ailesiyle beraber alışveriş yapan 2 yaşındaki bir çocuk da yaralandığı öğrenildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.