Cizre ve Sur'da 2 şehit

Cizre ve Sur'da 2 şehit

Şırnak’ın Cizre İlçesi’nde PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada 1 polis şehit oldu. Dün Sur'da yaralanan uzman çavuş da hastanede şehit oldu

Şırnak’ın 14 Aralık’tan itibaren sokağa çıkma yasağı süren Cizre İlçesi’nde güvenlik güçlerinin hendekleri kapatmak, barikatları kaldırmak ve PKK’lılar etkisiz hale getirmek için operasyonları sürüyor. Sur Mahallesi’nde güvenlik güçleriyle PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışmada bir Özel Harekat polisi şehit oldu. 
 
Mahallede güvenlik güçleri ile teröristler arasındaki çatışmalar sürerken, sık sık silah ve patlama sesleri duyuluyor.

SUR'DAN 1 ŞEHİT

Diyarbakır'ın merkez Sur İlçesi'nde PKK'lıların dün açtığı ateşle yaralanarak Asker Hastanesi'ne kaldırılan bir uzman çavuş bu sabah şehit oldu.

Sokağa çıkma yasağının devam ettiği, güvenlik güçlerinin PKK'lı terörist grupların yerleştirdiği barikatların kaldırılması ve kazdıkları hendeklerin kapatılması amacıyla operasyon sürdürülürken Sur İlçesi Hasırlı Mahallesi'nde dün öğle saatlerinde açılan ateşle 3 asker yaralandı. Sur İlçesi'ndeki ekipler tarafından çatışma bölgesinden çıkaralarak Asker Hastanesi'ne kaldırılan yaralı askerlerden biri bu sabah saatlerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Şehit olan askerin uzman çavuş olduğu ve keskin nişancı tüfeği ile açılan ateş sonucu göğsünden yaralandığı ifade edildi. Bölgede operasyonlar devam ederken, yer yer çatışmalar sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.