Çizgi Kahramanlar Ev Tekstilinde

Çizgi Kahramanlar Ev Tekstilinde

Nevresim takımları ev tekstilinin en önemli ürünleri arasında yer almaktadır. Özellikle farklı desenlerle sunulan nevresim takımları arasında bebekler ve çocuklar için tasarlanmış olan çizgi film karakterli nevresim takımları son yıllarda oldukça revaçtad

Nevresim takımları ev tekstilinin en önemli ürünleri arasında yer almaktadır. Özellikle farklı desenlerle sunulan nevresim takımları arasında bebekler ve çocuklar için tasarlanmış olan çizgi film karakterli nevresim takımları son yıllarda oldukça revaçtadır. Popüler çizgi film karakterlerinin lisanslı ürünleri olan bu modeller, çocuk odalarını renklendirmeye yardımcı olan ürünlerdir. Son derece şık olan nevresim takımı modelleri, renkli tasarımlarla odaların sempatik bir görünüme kavuşmalarına yardımcı olmaktadır. Ürünlerin tamamında çizgi film karakterleri farklı açılardan ve farklı imajlarla uygulanmaktadır. Bu sayede çocukların sevdiği çizgi film karakterlerinin birden fazla nevresim takımı alınarak rahatça kullanılabilir. Bu nevresim takımları arasında özellikle Disney çizgi film karakterleri olan takımı ürünleri öne çıkmaktadır. Bu ürün sadece çocuk odalarında değil, içindeki çocuğu öldürmemiş olan yetişkin odalarında rahatlıkla tercih edilebilir. Minnie ve Mickey isimli iki farenin hikayesinden esinlenen çizgi film oldukça popülerdir ve uzun yıllardan beri oynamaktadır. Birçok nesle hitap etme özelliğiyle bu çizgi film karakterleri giyimden ev tekstiline kadar birçok alanda kullanılabilir.

arasında en fazla tercih edilen Minnie ve Mickey Mouse karakterli nevresimler, kaliteli kumaşlarla üretilerek renklerin uzun süre boyunca solmaması sağlanmaktadır. Özellikle siyah, kırmızı gibi renklerin ağırlıkta olduğu bu çizgi karakterler için renklerin solmaması önem taşımaktadır. Çift kişilik ve tek kişilik nevresim takımları olarak sunulabilen çizgi kahraman nevresimlerin orijinal lisanslı olanları terletmeyen kumaşlardan üretilmiş ideal ürünlerdir. Kız çocuk odaları için genel olarak tercih edilen Minnie karakteri, erkek çocuklar için ise Mickey karakteriyle ürünlerde yer bulmaktadır. Her iki kahramanın bir arada bulunduğu nevresim takımları da unisex olarak kullanılabilir. Çift kişilik nevresim takımlarında nevresim, çarşaf ve iki adet yastık kılıfı bulunmaktadır. Bu ürünlerden başka farklı çizgi film karakterlerinin nevresim takımları da tasarımlarda yerini almaktadır. Çok tutan çizgi filmlerin kullanıldığı ürünler, birbirinden renkli ve hoş yatak odalarının oluşmasına yardımcı olacaktır.

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte nevresim takımları yerini pike takımlarına bırakmaktadır. Pike takımları arasında da çizgi film karakterli pike takımları yatak odalarına serinliği ve eğlenceyi getiren çizgileriyle hayat buluyor. Özellikle son dönemlerin revaçta çizgi filmi yaz sıcaklarında serinlemek için birebir. Türkçe’ye ‘Karlar Ülkesi’ ismiyle çevrilen çizgi filmde, elini değdirdiği her yeri buza çeviren bir prensesin hikayesi anlatılıyor. Bu nedenle Frozen çizgi karakterleri yaz aylarına serinlik kazandıracak renklerle tasarlanmış. Açık mavi tonlarda kullanılan Frozen karakterleri, Elsa, Anna, Olaf pike takımlarında yerini alıyor. Disney’in yarattığı bu çizgi karakterle süslü pike takımlarının renkleri ve kumaşı uzun süre boyunca dayanabilecek bir yapıya sahip.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.