Çipan: Mutlak zafere olan inancımız imanımız gereğidir

Çipan: Mutlak zafere olan inancımız imanımız gereğidir

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Selçuklu İlçe Başkanı Güzide Çipan, Afrine harekatının Türk milletine, din kardeşlerine ve komşulara huzur getirmesini temenni etti.

MHP Selçuklu İlçe Başkanı Güzide Çipan, Afrin'e düzenlenen Zeytin Dalı Harekatını değerlendirdi. Zeytin Dalı Harekatının tüm karar alıcılarını, uygulayıcılarını tebrik eden Çipan, "Zeytin Dalı Harekatının başta necip milletimiz olmak üzere sınırlarımız dışındaki tüm akraba topluluklarımıza, din kardeşlerimize, komşularımıza huzur getirmesini temenni ediyorum. En başta kahraman ordumuz ve yiğit Mehmetçiğimiz olmak üzere, terörle mücadele konusunda canlarını ortaya koyan herkesi selamlıyoruz, onlar için dua ediyoruz. Her kim ki vatanımıza, milletimize, devletimize kast ederse kanımız, canımız pahasına başını vurmaktan geri durmayız. Bugün gazi milletimin, yiğit evlatları, kahraman Türk askeri, el tetikte nöbettedir. Ecdadımın secde ettiği topraklarda, şehit ordularına katılmak, Peygamber sancağı altında saf tutmak için siperdedir. Kınalı kuzularımız, Çanakkale'de yatan Halepli Mehmetlerin, Hamalı Mehmetlerin, Havranlı Mehmetlerin, Karaklı Mehmetlerin ata toprağında bu gün yeni destanlar yazıyorlar" ifadelerini kullandı.

"Mutlak zafere olan inancımız imanımız gereğidir"

Türk milleti olarak tahriklere kapılmamaları gerektiğini belirten Çipan, "Vakur duruşumuzu, bozmuyoruz, sabırdan vazgeçmiyoruz. Mutlak zafere olan inancımız imanımız gereğidir. Tahrik ve tahkir etmiyoruz. Tahrik de olmuyoruz. Ancak şunu da açıkça ortaya koyuyoruz; vatanımıza, milletimize, devletimize, kardeşimize, komşumuza, evladımıza kast etmeyen hiç kimseyle sorunumuz yoktur. Ancak bunlardan her hangi birine kast etmeye kalkanın hükmünü yerine getirmekten de geri durmayacağımızı dosta düşmana ilan ediyoruz. Yasımızda, yadımızda, toyumuzda mutlak zaferden sonrayadır. İbreti Cihan için yas tutmayacağız, şehitlerimiz ve gazilerimiz için dualarda bulunacağız. Düşman sevindirmeyeceğiz. Sıramızın gelmesini dört gözle bekleyeceğiz. Yeminimizden vazgeçmeyeceğiz. Gök girsin kızıl çıksın" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.