Çıkış maçı olacak

Çıkış maçı olacak

Anadolu Selçukspor teknik direktörü Cenk Özcan, "Önümüzde dört haftalık bir maç serisi var. Bu periyotta elimizden gelen maksimum puanı toplayarak yukarılara tırmanmak istiyoruz. Fethiye maçı bizim için bir çıkış maçı olacak" dedi

Yarın evinde Fethiyespor'u ağırlayacak olan Anadolu Selçukspor'da teknik direktör Cenk Özcan, açıklamalarda bulundu. Cenk Özcan, Fethiyespor maçı ile yeni bir periyota başlayacaklarını ifade etti.

GELİRDEN MAHRUM KALDIK

Son haftalarda yaşadıkları hakem hataları nedeniyle hak edilen puanları alamadıklarını kaydeden teknik direktör Cenk Özcan, “Türkiye Kupası karşılaşmasında Gümüşhane deplasmanında yine karşımıza hakem hataları çıktı. 7 haftadır maça çıkmayan bir arkadaşımız maçımıza verildi, yapılan bariz hatalar sonucunda kupadan elendik. Çok önemli bir gelirden mahrum kaldık. Bu bizim için sadece bir maç kaybı değil çok daha fazlası. Artık hakemlerin bu şekilde yönetimleri ile maç kaybetmek istemiyoruz" dedi.

ŞANS VERİYORUZ

"Biz elimizden gelen mücadeleyi sürdüreceğiz" diyen Cenk Özcan, "Genç oyuncu futbola kazandırma adına bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Kadromuz içerisinde yaşadığımız sakatlıklar nedeniyle son haftalarda daha fazla genç arkadaşımıza şans veriyoruz. Forma giyen genç arkadaşlarımız ellerinden geleni yapıyor ve zaman zaman elbette hatalarda yapıyorlar. Ama onları kazanma adına sabır göstermemiz gerekiyor. Bizim amacımız Türk futboluna, Konyaspor'a oyuncu kazandırmak.Bunu gerçekleştirebilirsek ne mutlu bize. Lig sıralamasında bulunduğumuz bölgede yer alabilmek bu yerimizi yerimizi koruyabilmek hedefimiz. Geçtiğimiz dönemde milli takıma bir oyuncu vermiştik. Önümüzdeki süreçte bu oyuncu sayısının ikiye çıkmasını bekliyoruz” sözlerini kullandı.

KEYİFLİ BİR FUTBOL İZLETTİRECEĞİZ

Fethiyespor karşılaşması ile yeni bir seriye başlayacaklarını kaydeden teknik direktör Cenk Özcan, konuşmasını şu cümlelerle tamamladı: "Önümüzde dört haftalık bir maç serisi var. Bu periyotta biz elimizden gelen maksimum puanı toplayarak yukarılara tırmanmak istiyoruz. Fethiye maçı bizim için bir çıkış maçı olacak. Bu karşılaşmayı kazanarak çıkışa geçmek istiyoruz. Taraftarımızı bu maçta bizi desteklemeye yanımızda oymaya davet ediyoruz.  Seyircisiz maçlarda motive olması kolay olmuyor.  Rica ediyoruz desteklerini bizden, Yavru Kartaldan esirgemesinler. Sahaya çıktığımızda onların desteğini arkamızda görmek istiyoruz, eğer yanımızda olurlarsa onlara çok keyifli bir futbol izlettireceğimize inanıyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.