Çıkar yol galibiyet

Çıkar yol galibiyet

Potada tek düşünce kazanmak. Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Tunahan Turhan, taraftarın gücünü arkalarında hissederek pazar günü İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u yeneceklerine inandıklarını söyledi.

Türkiye Kupası nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendiren Torku Konyaspor, pazar günü konuk edeceği İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u taraftarı önünde yenerek yeniden çıkış yakalamak istiyor Torku Konyaspor’da gözler, hafta sonu oynanacak İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına çevrildi. Ligin ikinci yarısına kötü başlayan ve son 4 maçını kaybederek alt sıraların yolunu tutan Yeşil-Beyazlılar, 4 maçtır yenilgi yüzü görmeyen rakibi karşısında, seyircisi önünde galibiyet arayacak. En son ligin 15’inci haftasında sahasında ağırladığı Royal Halı Gaziantep’i 70-69’luk skorla geçen temsilcimiz, İstanbul ekibini yenerek moral bulmak istiyor. Torku Konyaspor, geride kalan 19 haftada 7 galibiyet 12 mağlubiyet alarak averajla 12’nci sırada yer alırken İstanbul Büyükşehir Belediyespor, elde ettiği 9 galibiyet ve 10 mağlubiyet sonucunda 10’ncu sırada bulunuyor.

TARAFTARIMIZIN GÜCÜNÜ ARKAMIZA ALARAK GALİP GELECEĞİZ

Türkiye Kupası nedeniyle lige verilen arayı Antalya’da kamp yaparak en iyi şekilde değerlendirdiklerini dile getiren Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Tunahan Turhan, taraftarın gücünü arkalarında hissederek pazar günü İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u yeneceklerine inandıklarını söyledi. Takımın Konya’da çalışmalara devam ettiğini belirten Turhan, “Yeni katılan oyuncularımız Hakim Warrick ve Ernest Bremer de takıma alışmaya başladı. Şu an takımımızın durumundan gayet memnunuz. Allah’a şükür hiçbir sıkıntımız yok. İstanbul ekibi karşısında, alt sıralardan kurtulmak için galip gelmek zorundayız. Taraftarımızın desteğine çok ihtiyacımız var. Onların gücünü arkamızda hissedip rakibimizi kendi evimizde yenmek istiyoruz” dedi.

TROY’UN YOKLUĞUNDA AKSİLİKLER YAKAMIZI BIRAKMADI

Sezona iyi bir başlangıç yaptıklarını ancak daha sonra şanssız haftalar geçirdiklerini ifade eden basın sözcüsü Turhan, “Lige iyi bir başlangıç yaptık. Ancak daha sonra özellikle de Troy’un sakatlanmasıyla başlayan aksilikler bir türlü yakamızı bırakmadı. Troy’un yokluğunda çok maç kaybettik. Bizim durumumuzdaki takımlarda maalesef tek bir oyuncunun önemi çok büyük oluyor. Ardından ikinci yarıya başlamaya 4 gün kala en iyi oyuncumuz Mayo’yu kaybettik. İkinci yarıda Troy’un da tam olarak iyileşmemesi eksiğimizi ikiye çıkardı. Bu da maalesef mağlubiyetleri beraberinde getirdi” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.