Cihanbeyli’ye “Cihan Beyler Konağı”

Cihanbeyli’ye “Cihan Beyler Konağı”

Konya’nın Cihanbeyli İlçe Belediyesi tarafından ilçeye yapılacak olan “Cihan Beyler Konağı”nın ihalesi yapıldı.

Konya’nın Cihanbeyli İlçe Belediyesi, toplumun tüm kesimlerinin ihtiyaçlarını karşılamak ve onlara en kaliteli hizmeti vermek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Son dönemde Kent Park projesinden Kadınlar Lokali ve Gençlik Merkezi’ne kadar birçok farklı yatırımın müjdesinin veren Belediye Başkanı Mehmet Kale, yeni bir müjde daha verdi. Başkan Kale, vatandaşların farklı aktivitelerle hoşça vakit geçirebilecekleri “Cihan Beyler Konağı”nın ilçenin sosyal hayatına yeni bir soluk kazandıracağını belirtti. Projeyle ilgili ihalenin geçtiğimiz günlerde yapıldığını belirten Başkan Kale, yoğun iş temposunun stres ve yorgunluğunu atmak ve aynı zamanda boş vakitlerini değerlendirmek isteyenler için “Cihan Beyler Konağı”nın vazgeçilmez bir mekan olacağını kaydetti.

Kale, “Bu mekanda vatandaşlarımızın rahat edebilmesi için her türlü imkan sunulacak. Vatandaşlarımız burada birbirleriyle sohbet edip çaylarını yudumlayacak. Modern ve sıcak bir mekanda günün yorgunluğunu atacaklar. Konağımız keyifli sohbetlere ev sahipliği yapacak. Farklı aktivitelerle ilçemizin sosyal hayatına yeni bir soluk gelecek. Şimdiden bu eserimizin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“Cihan Beyler Konağı”nın kısa sürede tamamlanarak hizmete açılacağını ifade eden Kale, ilçe vatandaşlarına yönelik müjdelerinin önümüzdeki günlerde de devam edeceğini kaydetti. Konakta kafeterya, oyun alanları, şark köşeli oturma salonu, fitness salonu, misafirhane ve teras bölümü yer alacak. Ayrıca kurulacak kamelyalar ile konak bahçesi sıcak yaz günlerinde vatandaşlara hizmet verecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.