Cihanbeyli’de Saadet sesleri: Gövde gösterisi yaptılar

Cihanbeyli’de Saadet sesleri: Gövde gösterisi yaptılar

Saadet Partisi Cihanbeyli ilçe teşkilatı akşam saatlerinde düzenlediği bir etkinlik ile gövde gösterisine imza attı

Köylerden ve kasabalardan yüzlerce insanın katıldığı konvoyun ardından Saadet Partisi Karargahı’nda bir araya gelen Cihanbeyli halkına Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Mehmet Satılmış hitap etti. Satılmış, hakkında çıkartılan iftiraları yalanlarken, uzun yıllar sonra Cihanbeyli’nin Saadet’e kavuşacağı müjdesini verdi. Kale, Ağabeyli, Bulduk, İnsuyu, Karabağ, Karşıyaka, Kuşça, Pınarbaşı ve Taşpınar gibi birçok mahalleden yüzlerce aracın katıldığı konvoyun şehir turu yapmasının ardından Cihanbeyli halkının oluşturduğu “Saadet Konvoyu” ilçe karargahına ulaştı.

img_8720_880x440.jpg

KABADAYILIKLA MİLLETİN İRADESİNE EL KOYAMAZLAR

Heyecanın dorukta olduğu şehir gezisinin ardından vatandaşlar, Saadet Partisi İlçe Karargahı’nda Cihanbeyli Belediyesi Başkan Adayı Mehmet Satılmış’la bir araya geldi. Satılmış, burada yaptığı konuşmada, milletin hizmetkarlığına ve ırgatlığına göreve geleceklerini belirterek, “Kabadayılıkla milletin iradesine el koyamazlar. Biz, bu yola çıkarken, kefeni giyerek çıktık. Ne iktidar ne belediye ne de bir başkası arkamızda, bizim dostumuz arkadaşlarımız fukara mihmandar halkımızdır” ifadelerini kullandı.

img_8723_880x440.jpg

700 MİLYONA MAKAMI ŞERİF İNŞA ETİLER

En büyük başkan sloganları altından konuşmasına devam eden Cihanbeyli Belediye Başkan Adayı Mehmet Satılmış, kendisine yöneltilen “Briket üstüne briket koydular mı?” sorusuna cevaben, “Sayın başkan oturduğun belediye binasını da biz yaptık. Ama siz beğenmeyip 700 milyona bir makamı şerif yapmayı tercih ettiniz. Camlı köşkleri hizmet sayarak millete sırtınızı döndünüz. Diyor ki, menteşeleri kıracakmış. Kapıları kıracağız, 31 Mart günü bu millet iradesini gösterecek. Ne yaptınız diye soruyorlar. Gafiller, KYK yurdu orada duruyor, içinde üniversite öğrencisi bırakmadınız. Mevlana Camii orada, İmam Hatip Ortaokulu burada. Devletin yaptığı hizmetleri kendi hizmetleri gibi gösterenlere bizim yaptıklarımız ortadadır. Kasaba siyasetinden çıkamayanlar bizi izlemeye, yapacağımız hizmetleri görmeye devam edecektir” dedi.

img_8726_880x440.jpg

“BU MİLLET BİZİMLE”

Cihanbeyli’nden seçimlerin huzurlu bir şekilde devam etmesi için vatandaşlara uhulet ve suhulet uyarısında bulunan Cihanbeyli Belediyesi Başkan Adayı Mehmet Satılmış, kendilerinin alnı açık ve her yerde olduklarını belirterek, “Biz, Zaferiye’den Gölyazı’na Taşpınar’dan Mutlu Konak’a kadar yürüyerek gideriz. Alnımız açık, başımız dik. Bu millet bizimle, bizde bu milletin hizmetkarıyız” dedi.

Cihanbeyli halkından yaklaşık bin kadar insanın katılım sağladığı Saadet Şöleni, Cihanbeyli Belediye Başkan Adayı Mehmet Satılmış’ın konuşmalarının ardından çay sohbeti ve tatlı ikramı ile devam ederek son buldu.

HÂLİD ŞEN merhabahaber.com

 

img_8736_880x440.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum