Cihanbeyli’de kan bağışı kampanyası

Cihanbeyli’de kan bağışı kampanyası

Konya’nın Cihanbeyli ilçesinde, AK Parti Konya İl Kadın Kolları Başkanlığı ve İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’nın katkılarıyla kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Kent Meydanına kurulan Türk Kızılayı kan toplama aracı vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, Başkan Yardımcısı Mehmet Satılmış, meclis üyeleri de kan vermek için müracaatını yaptı. Vatandaşlar önce kendilerine verilen formu doldurdu ardından da kan ölçümlerini yaptırdı. Sonrasında kan vermeye müsait olan vatandaşlar bağışta bulunabildi.

Kızılay’ın ‘Kan acil değil, sürekli ihtiyaçtır’ sloganına dikkat çeken Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, “Gerçekten kan, kaynağı insan olan bir maddedir. Temini tamamen gönüllülük esasına dayanır. Hayati bir öneme sahip olan kan için Türk Kızılay’ı sürekli kampanyalar düzenliyor. Bugün ise ilçemizdeler. Kan bağışında vatandaş desteği çok önemli. Başta AK Parti Konya il Kadın Kolları Başkanımıza ve İlçe Kadın Kollarımız olmak üzere Kan veren tüm hemşehrilerime teşekkür ederim” diye konuştu.
(CH-AH-Y)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.