Cihanbeyli’de İş Yerleri Denetlendi

Cihanbeyli’de İş Yerleri Denetlendi

Konya’nın Cihanbeyli İlçe Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü, İşyeri Ruhsat Birimi ve zabıta ekipleri ilçede bulunan dükkanları denetledi ve işyeri sahipleri ile çalışanları bilgilendirdi.

 

Denetimler sırasında, işyeri önlerinin işgal edilmemesi, temizlik, çığırtkanlık yaparak satış yapılmaması, yüksek sesle müzik yayını yapılmaması, ilan ve afiş asılmaması, çevrede görüntü kirliliği oluşturulmaması gibi konularda işyeri sahipleri ile çalışanlara uyarılarda bulunuldu. Şu ana kadar 110 iş yerinin denetlendiği bildirildi.

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Amacımız huzur ve güven ortamının olduğu bir ilçede esnaf ve halkımızın iç içe güvenli ve huzurlu bir şekilde yaşamalarını sağlamak. Şu an yaptıklarımız sadece denetim olarak görülmemeli. Bizler Cihanbeyli Belediyesi olarak birçok konuda olduğu gibi esnaf arkadaşlarımızın sorunlarını dilek ve isteklerini de görevli memurlara ileterek karşılıklı diyalogla sorunların çözümüne ulaştırmayı düşünüyoruz. Bundan sonra da esnaflarımızı zaman zaman ziyaret ederek, yasal çerçeve içerisinde karşılıklı bilgi alışverişi yapacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.