Cihanbeyli’de altgeçitler boyanıyor

Cihanbeyli’de altgeçitler boyanıyor

Konya’nın Cihanbeyli ilçesinde bulunan yaya altgeçit ve köprüler Konya Büyükşehir Belediyesi ve Cihanbeyli İlçe Belediyesi işbirliğince bakımları yapılarak boyama işlemleri gerçekleştiriliyor.

Temiz bir Cihanbeyli için başlatılan şehri güzelleştirme çalışmalarına devam eden Cihanbeyli Belediyesi, bu çerçevede, kent sınırları içerisinde bulunan bütün altgeçitlere yönelik boyama çalışması başlattı. Alt geçitlerdeki görüntü kirliliğini ortadan kaldırmak için boyama çalışması yapan ekipler, gerekli yerlerde tadilat çalışmalarını yürütüyor.
Yapılan çalışmanın vatandaşlar tarafından beğeniyle karşılandığını belirten Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, vatandaşlarca kullanılan altgeçitlerin temiz kalması için özen gösterilmesi gerektiğini söyledi. Duvarlara sprey veya benzeri şeylerle yazı yazmanın doğru olmadığını kaydeden Başkan Kale, “İlçemizde bulunan bütün alt geçitlere yönelik yapılan boyama çalışmasında, yakın bir zaman içinde bütün geçitlerin duvarları boyanarak güzelleştirilecek. Büyükşehir Belediyemizle beraber yaptığımız bu ortak çalışmada su sızıntısını ve görüntü kirliliğini ortadan kaldıracağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.