Cihanbeyli’de ağaçlar kitap açtı

Cihanbeyli’de ağaçlar kitap açtı

Eğitimci Yazar Lütfi Şahin okuma kültürünün gelişmesi için başlattığı etkinlikte kendi eserlerini ağaç dallarına poşetleri ile astı.

Eğitimci Yazar Lütfi Şahin okuma kültürünün gelişmesi için başlattığı etkinlikte kendi eserlerini ağaç dallarına poşetleri ile astı. Çiçeklerin açmaya başladığı bir zamanda ağaç dallarındaki poşetler içerisindeki kitaplar bu güzelliği adeta tamamladı.

img_20190413_111239_746.jpg

Bir ay boyunca her hafta sonu kendi eserlerini Cihanbeyli’nin farklı mahallerindeki ağaçlarının dallarına asacağını belirten Şahin bu iş için 100 tane eserini Cihanbeyli halkına hediye edeceğini belirtti. Şahin tek isteğinin “kitap okuma alışkanlığına devam edilmesini istediğini” söyledi.

 

Eğitimci Yazar Lütfi Şahin okuma kültürünün gelişmesi için başlattığı etkinlikte kendi eserlerini ağaç dallarına poşetleri ile astı. Çiçeklerin açmaya başladığı bir zamanda ağaç dallarındaki poşetler içerisindeki kitaplar bu güzelliği adeta tamamladı. Bir ay boyunca her hafta sonu kendi eserlerini Cihanbeyli’nin farklı mahallerindeki ağaçlarının dallarına asacağını belirten Şahin bu iş için 100 tane eserini Cihanbeyli halkına hediye edeceğini belirtti. Şahin tek isteğinin “kitap okuma alışkanlığına devam edilmesini istediğini” söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.