Cihanbeyli’de Ağaçlar Budanıyor

Cihanbeyli’de Ağaçlar Budanıyor

Konya’nın Cihanbeyli İlçe Belediyesi Park ve Bahçeler Birimi bünyesinde sürdürülen çevre düzenleme çalışmaları kapsamında ağaç budama çalışmaları başladı.

Cihanbeyli ilçesinin tüm mahallerinde gerçekleştirilecek olan ağaç budama çalışmalarında asıl amacın elektrik kesintilerine neden olan tellerin arasına karışan ağaçların budamasını yapmak olduğunu açıklayan Park ve Bahçeler Birimi ekipleri, çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını açıkladı.

Vatandaşlardan gelen şikayetlerin değerlendirilerek ağaç budama çalışmalarına yoğun tempoda devam edildiğini belirten Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, “Elektrik hatlarının ağaç dallarından kaynaklanarak oluşabilecek tehlikeleri önlemek amacıyla çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Ağaç budama çalışmalarını enerji nakil hatlarına zarar vermeyecek şekilde çalışmalarımızı gerçekleştirirken sağlıklı ve temiz çevre oluşumuna katkı sağlıyoruz. Hazırlanan program dahilin de ilçenin sınırları içerisindeki tüm ağaçların budama ve bakım çalışmalarını gerçekleştireceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.