Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

DÜNYA- Ekonomik Bakanı Nihat Zeybekci, 1 Aralık'ta Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in katılımı ile Ankara'da yapılacak Üst Düzey İşbirliği Konseyi (ÜDİK) toplantısı öncesi Moskova'ya geliyor. (Moskova)GÜNCEL- Türkiye’yi ziyaret...

DÜNYA

- Ekonomik Bakanı Nihat Zeybekci, 1 Aralık'ta Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in katılımı ile Ankara'da yapılacak Üst Düzey İşbirliği Konseyi (ÜDİK) toplantısı öncesi Moskova'ya geliyor. (Moskova)

GÜNCEL

- Türkiye’yi ziyaret eden 4. Papa olan Katolik Hristiyanların ruhani lideri ve Vatikan Devleti Başkanı Papa Francesco, Ankara’ya gelecek.

- Uyuşturucu ile Mücadele Şurası ATO Congresium’da toplanacak. Aile ve Sosyal Politikalar bakanı Ayşenur İslam da katılacak. (10.00 - Ankara)

SPOR

- Süper Lig Süleyman Seba Sezonu’nun 11. haftasında Akhisar Belediyespor - Konyaspor ve İstanbul Başakşehir - Bursaspor karşılaşmaları oynanacak. (19.00/20.00 - Manisa /İstanbul)

- PTT 1. Lig’de 11. hafta maçları Samsunspor - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Giresunspor - Antalyaspor karşılaşmalarıyla başlayacak. (18.00/19.30)

- Süper Lig’in 11. haftasında Eskişehirspor’u konuk edecek Fenerbahçe bu maçın hazırlıklarına devam edecek. (11.00 - İstanbul)

- Fenerbahçe Spor Kulübü’nün lisanslı ürünlerini Türkiye’nin dört bir yanındaki taraftarlarına ulaştırmayı amaçlayan Fenerium, Ortaköy Muallim Naci Caddesi’nde yer alan yeni mağazasının açılışını Başkan Aziz Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör İsmail Kartal ve futbolculardan Volkan Demirel, Emre Belözoğlu, Dirk Kuyt, Alper Potuk ve Pierre Webo'nun da katılımıyla açılacak. (14.30 - İstanbul)

- Süper Lig takımlarının haftanın maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.