Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

EKONOMİ- Makedonya Başbakanı Nikola Gruevski, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen Türkiye-Makedonya İş ve Yatırım Forumu”na katılacak. (10.00 - Mersin)GÜNCEL- Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Yenişehir Yusuf Ateş Anadolu...

EKONOMİ

- Makedonya Başbakanı Nikola Gruevski, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen Türkiye-Makedonya İş ve Yatırım Forumu”na katılacak. (10.00 - Mersin)

GÜNCEL

- Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Yenişehir Yusuf Ateş Anadolu İmam Hatip Lisesi ile İnegöl'de Naire Çikayeva Anadolu Lisesi'nin açılışını yapacak. (10.30/15.00 - Bursa)

SPOR

- Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 3. haftasında Eskişehirspor ile Gençlerbirliği karşı karşıya gelecek. (20.00 - İstanbul)

- PTT 1. Lig’de haftanın maçlarına Manisaspor - Kayserispor ve Gaziantep Büyükşehir Belediye - Adanaspor maçlarıyla karşılaşmalarıyla devam edilecek. (19.00 - Manisa/Gaziantep)

- Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 3. haftasında Balıkesir’e konuk olacak olan Galatasaray, bu şehre gidecek. (18.00 - İstanbul) CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.