Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

GÜNCEL- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu'nun (TESK) Rixos Oteli’nde yapılacak 19. Olağan Genel Kurulu’na katılacak. (10.00 - Ankara) SPOR-...

GÜNCEL

- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu'nun (TESK) Rixos Oteli’nde yapılacak 19. Olağan Genel Kurulu’na katılacak. (10.00 - Ankara)

SPOR

- UEFA Avrupa Ligi’nde Beşiktaş’a konuk olacak Yunan ekibi Asteras Tripolis İstanbul’a gelecek. Teknik ekip ve bir oyuncu basın toplantısı düzenleyecek. Beşiktaş maçının son çalışması da laçın oynanacağı Atatürk Olimpiyat Stadı’nda yapılacak. (15.10/18.45/19.00 - İstanbul)

- UEFA Avrupa Ligi’nde Yunanistan temsilcisi Asteras Tripolis’i konuk edecek Beşiktaş’ta teknik direktör Slaven Bilic ve İsmail Köybaşı basın toplantısı düzenleyecek. Siyah beyazlı ekip Asteras Tripolis, maçının son çalışmasını da BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yapacak. (16.00/18.00 - İstanbul)

- UEFA Avrupa Ligi’nde Ukrayna temsilcisi Metalist Kharkiv ile karşılaşacak Trabzonspor’da teknik direktör Vahid Halilhodzic ile bir oyuncu maçın oynanacağı Lviv Arena Stadyumu'nda basın toplantısı düzenleyecek. Bordo mavili ekip maçın son çalışmasını da aynı statta yapacak. (19.45/18.45 - Ukrayna/Lviv)

- Galatasaray Yönetim Kurulu, Huawei ile TT Arena’da sponsorluk anlaşması imzalayacak. (11.00 - İstanbul)

- Fenerbahçe’nin yıldız isimleri Egemen Korkmaz ile Raul Meireles Mall Of İstanbul’daki Fenerium Maazası’nda taraftarlarla biraraya gelecek. (14.00 - İstanbul) CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.