Cihan Haber Ajansı Gündemi

Cihan Haber Ajansı Gündemi

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek 30. İslam Konferansı Örgütü Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi’nin açılış konuşmasını yapacak. Erdoğan, aynı yerde İslam İşbirliği Teşkilatı...

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek 30. İslam Konferansı Örgütü Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi’nin açılış konuşmasını yapacak. Erdoğan, aynı yerde İslam İşbirliği Teşkilatı Genel Sekreteri İyad Medeni ve İslam Ticaret Odası Başkanı Salih Kamil’i kabul edecek. (09.30-12.30-13.15- İstanbul)

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda YAŞ üyelerine akşam yemeği verecek. (19.00-Ankara)

- Başbakan Ahmet Davutoğlu, YAŞ üyeleri ile Anıtkabir’i ziyaret edecek. Davutoğlu ardından Genelkurmay Başkanlığı’ndaki YAŞ toplantısına katılacak akşam saatlerinde ise Cumhurbaşkanlığı Sarayı’ndaki akşam yemeğine iştirak edecek. (10.00-10.50-18.30-Ankara)

POLİTİKA

- Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, ATO Congresium’da 3. Uluslararası Afet Yönetimi Fuarı ve Konferansı’na katılacak. (11.30-Ankara)

- CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Esenler’de kentsel dönüşüm mağdurlarıyla bir araya gelecek. (11.00- İstanbul)

EKONOMİ

- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik başkanlığında ‘Kamu Personeli Danışma Kurulu’ toplantısı bakanlık binasında yapılacak. Faruk Çelik ardından aynı yerde HAK-İŞ Konfederasyonu ve Sudan İşçi Sendikaları Federasyonu heyetini kabul edecek. (10.00-14.00-Ankara)

- Türkiye İstatistik Kurumu, kasım ayı ‘Tüketici Güven Endeksi’ni açıklayacak. (10.00-Ankara)

- Türkiye İstatistik Kurumu, 3. çeyrek ‘Ticaret ve Hizmet Endeksleri’ni açıklayacak. (10.00-Ankara)

DÜNYA

- Ferguson'da dünkü şiddet olayları, yağma, ev ve araçların ateşe verilmesi vakalarının tekrar yaşanmaması için kente 2 bin kişilik Ulusal Muhafız Birliği gönderildi. Gelişmeler takip ediliyor.

- Uluslararası koalisyonun IŞİD hedeflerine düzenlediği hava saldırıları ve Irak'taki çatışmalara ilişkin gelişmeler izleniyor. (Erbil)

GÜNCEL

- Bursa Barosu Başkanı Avukat Ekrem Demiröz, İç Güvenlik Paketi ve Yargı Paketi hakkında basın açıklaması yapacak. (12.00-Bursa)

SPOR

- UEFA Avrupa Ligi’nde Trabzonspor-Metalist Kharkiv, Asteras Tripolis-Beşiktaş maçları oynanacak. (Trabzon-Tripoli 20.00-22.05)

- Vefat eden eski futbolcu Fikret Kırcan’ın cenaze töreni takip edilecek. (İstanbul 10.30)

- A Milli Takım Antrenörü Hamza Hamzaoğlu’nun babası son yolculuğuna uğurlanacak. (İzmir)

- Takımların hafta sonuna yönelik çalışmaları takip ediliyor. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.