Cihan Haber Ajansı Gündemi

Cihan Haber Ajansı Gündemi

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ATO Congresium’da 4. Esnaf ve Sanatkârlar Şurası'na katılacak (10.00-Ankara) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15. MÜSİAD Uluslararası Fuarı'nın Açılış Töreni ve 18. Uluslararası İş Forumu...

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ATO Congresium’da 4. Esnaf ve Sanatkârlar Şurası'na katılacak (10.00-Ankara)

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15. MÜSİAD Uluslararası Fuarı'nın Açılış Töreni ve 18. Uluslararası İş Forumu Kongresi Kapanış Oturumu’na katılacak. (14.00-İstanbul)

POLİTİKA

- Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Rixos Grand Otelde ‘Çocuk Adalet Projesi’ kapanış toplantısına katılacak. (09.30-Ankara)

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Beşiktaş Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde CHP İstanbul bölge toplantısına katılacak. (11.00- İstanbul)

- CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılacağı MYK Toplantısı’nın ardından basın açıklaması yapacak. (17.00-18.00-İstanbul)

- BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, genel merkez binasında basın toplantısı düzenleyecek. (10.30-Ankara)

EKONOMİ

- Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Mövenpick Hotel’deki ‘Türkiye Kamu-Özel Sektör İş Birlikleri Forumu’na katılacak. (09.00-Ankara)

DÜNYA

- ABD'nin Ferguson kentinde silahsız siyahi bir genci öldüren polis memuru Darren Wilson'un yargılanmamasına karar verilmesinin ardından başlayan protestolar yayılarak devam ediyor.(Washington-New York)

- KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri’nin Kıbrıs Özel Danışmanı Espen Barth Eide’yi kabul edecek. Eide görüşme sonrasında basın açıklaması yapacak. (Lefkoşa)

- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, 'Türkiye-Rusya Karma Ekonomik Komisyonu 13. Dönem Toplantısı' için Rusya’ya gelecek. (Moskova)

GÜNCEL

- Kimse Yok Mu Derneği Genel Başkanı İsmail Cingöz, derneğin Sultanbeyli'deki genel merkezinde, izinsiz yardım toplama yetkisini iptal eden Bakanlar Kurulu kararının yürütmesinin Danıştay tarafından durdurulmasıyla ilgili basın açıklaması yapacak. (11.00- İstanbul)

- ÖZEL-Bilim insanının hüznü: İstanbul’da fotoğrafladığım yapıların yüzde 70’i artık yok

Ömrünü ahşap yapıları fotoğraflamaya adayan Prof. Dr. Reha Günay, 1960 yılından bu yana fotoğrafladığı konutların yüzde 70’nin yok olduğunu söyledi. Tarihin yok edilip yağmalandığını belirten Günay, "Kahroluyorum. Eski İstanbul’dan söz etmek mümkün değil artık. İstanbul başka bir yer. Bugün şehrin imar planlarını mimarlar ya da planlama büroları değil, müteahhitler yapıyor, en büyük sıkıntı bu. Bunun sıkıntısı giderek artacak. Bu şehirde yaşanmaz hale gelecek." dedi. Günay, duygularını Cihan Haber Ajansı’na anlattı.

- Aktif Eğitim-Sen, Bostancı Gösteri Merkezi’nde ünlü şovmen Atalay Demirci’nin de sahne alacağı Öğretmenler Günü etkinliği düzenleyecek (19.30-İstanbul)

SPOR

- Şampiyonlar Ligi D Grubu 5. maçında Anderlecht - Galatasaray Brüksel'de karşı karşıya gelecek. (21.45-Belçika)

- Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi C Grubu maçı için Yunanistan'a gidecek. Siyah beyazlı ekipte teknik direktör Slaven Bilic basın toplantısı düzenleyecek. Takım, son çalışmasını da maçın oynanacağı statta yapacak. (10.00-17.30-18.00-İstanbul-Yunanistan)

- Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, UEFA Avrupa Ligi L Grubu’nda 27 Kasım Perşembe günü oynayacakları Metalits Kharkiv maçıyla ilgili Hüseyin Avni Aker Stadı’nda bir futbolcunun da katılımıyla basın toplantısı düzenleyecek. Bordo mavililer, müsabaka öncesi son antrenmanını ise Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapacak. (16.00-19.00-Trabzon)

- Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımı, UEFA Avrupa Ligi L Grubu’nda 27 Kasım Perşembe günü Trabzonspor ile oynayacağı maç için Trabzon’a gelecek. Metalist Kharkiv Teknik Direktörü Igor Rakhaiev, maçla ilgili Hüseyin Avni Aker Stadı’nda bir futbolcunun da katılımıyla basın toplantısı düzenleyecek. Ukrayna ekibi, son çalışmasını da müsabakanın oynanacağı Avni Aker Stadı’nda yapacak. (12.00-17.30-18.00-Trabzon)

- Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, ligin 11. haftasında 28 Kasım Cuma günü Başakşehir ile oynayacakları maç öncesi basın toplantısı düzenleyecek. (13.30)

- Fenerbahçe'nin Eskişehirspor maçı hazırlıkları devam edecek. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.