Cihan Haber Ajansı Gündemi

Cihan Haber Ajansı Gündemi

-Başbakan Ahmet Davutoğlu, Tunceli'de AK Parti Merkez İlçe Kongresi'ne katılacak ve bazı temaslarda bulunacak. (Tunceli)POLİTİKA-Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, TBMM Grup Başkan...

-Başbakan Ahmet Davutoğlu, Tunceli'de AK Parti Merkez İlçe Kongresi'ne katılacak ve bazı temaslarda bulunacak. (Tunceli)

POLİTİKA

-Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, TBMM Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu ve İstanbul milletvekillerinin katılımıyla Eyüp Yeni Nikah Sarayı’nda AK Parti Eyüp İlçe Kongresi gerçekleştirilecek. (12.00-İstanbul)

-Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, TBMM Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu ve İstanbul milletvekillerinin katılımıyla Haliç Kongre Merkezi’nde AK Parti Beyoğlu İlçe Kongresi yapılacak. (16.00-İstanbul)

-Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Hakkı Başar Spor Salonu’nda düzenlenen AK Parti Esenler İlçe Kongresi’ne katılacak. (12.30- İstanbul)

-Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde AK Parti İlçe Kongresi’ne katılacak. (12.00-Zonguldak)

-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti Döşemealtı 3. Olağan İlçe Kongresi’ne katılacak. (14.00-Antalya)

-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Harrington Park Resort Otel’de partisinin Antalya Bölge Toplantısı’na katılacak. (10.30-Antalya)

-HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş Bursa il kongresine katılacak. (13.00-Bursa)

-HDP Eş Başkanı Figen Yüksekdağ, HDP Küçükçekmece ve Bağcılar 1. olağan ilçe kongresine katılacak. (10.00-15.00-İstanbul)

-BBP İzmir İl Teşkilatı tarafından 'Çözüm Süreci mi, Bölünme Süreci mi?” Konulu panel düzenlenecek. Panele, Genel Başkan Mustafa Destici de katılacak. (11.00-İzmir)

DÜNYA

-Karabağ Soykırımı, Hollanda'nın parlamento başkenti Lahey'de resimlerle sergilendi. (Amsterdam)

GÜNCEL

-AK Parti Eyüp, Esenler ve Beyoğlu ilçe kongreleri yapılacak. Kongrelere; Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile Avrupa Birliği Bakanı Volkan Bozkır’ın katılması bekleniyor. (12.00/14.00/16.00-İstanbul)

-CHP İstanbul Gençlik Kolları; Gezi Parkı’nda Fransa, Belçika, ABD, Tunus, İsrail, Filistin ve İngiltere’den direniş hareketlerinin genç liderleri ile birlikte basın açıklaması yapacak. (11.00-İstanbul)

SPOR

-Süper Lig'de 10. Hafta G.Birliği-K.Karabükspor, T.Konyaspor-G.Antepspor, Eskişehirspor-K.Erciyesspor ve Beşiktaş-Kasımpaşa maçlarıyla devam edecek. (13.30/16.00/19.00)

-PTT 1. Lig'de 10. Hafta maçlarına devam edilecek.

-Süper Lig takımlarının haftanın maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.