Cihan Haber Ajansı Gündemi

Cihan Haber Ajansı Gündemi

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Yeşilay Başkanı İhsan Karaman ve Kızılay Başkanı Ahmet Lütfi Akar'ı, Beylerbeyi Sarayı'nda ayrı ayrı kabul edecek. (15.00-16.30-17.30-İstanbul) - Başbakan...

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Yeşilay Başkanı İhsan Karaman ve Kızılay Başkanı Ahmet Lütfi Akar'ı, Beylerbeyi Sarayı'nda ayrı ayrı kabul edecek. (15.00-16.30-17.30-İstanbul)

- Başbakan Ahmet Davutoğlu resmi temaslarda bulunmak ve Güney Kafkaslar Gaz Koridorunun(GKGK) temel atma töreninde Türkiye'yi temsil etmek amacıyla Azerbaycan'da. (Bakü)

POLİTİKA

- Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Yenişehir Yusuf Ateş Anadolu İmam Hatip Lisesi ile İnegöl'de Naire Çikayeva Anadolu Lisesi'nin açılışını yapacak. (10.30-15.00-Bursa)

- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, düzenleyeceği basın toplantısı ile Girişimci Bilgi Sistemi’ni ve Türkiye reel sektörünü değerlendirecek. (10.00-İstanbul)

- Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 600 yataklı Sultangazi Devlet Hastanesi’nin temel atma törenine katılacak. (14.00-İstanbul)

EKONOMİ

- Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2013 yılı ‘Girişim Özelliklerine Göre Dış Ticaret İstatistikleri’ni açıklayacak. (10.00-Ankara)

- Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ağustos ayı ‘Kurulan ve Kapanan Şirketler’ verilerini açıklayacak. (10.00-Ankara)

DÜNYA

- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, BM Güvenlik Konseyi'nde ABD Dışişleri Bakanı John Kerry'nin yöneteceği, Irak konulu toplantıya katılacak. (New York)

- İskoçya'nın Birleşik Krallık'tan ayrılıp ayrılmaması için düzenlenen referandumun sonuçları açıklanacak. (Edinburgh)

GÜNCEL

- 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 3 günlük ziyaret için memleketi Kayseri’ye gelecek. Gül belediye başkanlığını ziyaret ettikten sonra, Cuma Namazı için Hunat Camii’ne geçecek. Gül daha sonra esnaf ziyaret edip, akşam yemeğinde işadamları ile biraraya gelecek. (11.00- Kayseri)

- Genelkurmay Başkanlığı’nda, 19 Eylül Gaziler Günü etkinliği düzenlenecek. (Ankara)

- Millî Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin’in katılımıyla Milli Eğitim Bakanlığı Başöğretmen salonunda 40 bin öğretmen ataması yapılacak. (16.00-Ankara)

- Bursa polisi toplumsal olaylar ve siyasi parti mitinglerinde görev alan sivil personele bariyer kurma ve temizlik eğitimi verecek. (14.00-Bursa)

- Suriye sınırındaki gelişmeler takip ediliyor. (Şanlıurfa)

SPOR

- Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 3. Haftasında Eskişehirspor ile Gençlerbirliği karşı karşıya gelecek. (20.00-İstanbul)

- PTT 1. Lig’de haftanın maçlarına Manisaspor-Kayserispor ve Gaziantep Büyükşehir Belediye-Adanaspor maçlarıyla karşılaşmalarıyla devam edilecek. (19.00-Manisa-Gaziantep)

- Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 3. Haftasında Balıkesir’e konuk olacak olan Galatasaray, bu şehre gidecek. (18.00-İstanbul) CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.