Cihan Haber Ajansı Gündemi

Cihan Haber Ajansı Gündemi

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Milli İstihbarat Teşkilatı Müsteşarı Hakan Fidan'ı Çankaya Köşkü'nde ayrı ayrı kabul edecek. Erdoğan, Azerbaycan ziyareti için Bakü'ye hareket edecek. (13.30-14.30-17.45-Ankara)-...

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Milli İstihbarat Teşkilatı Müsteşarı Hakan Fidan'ı Çankaya Köşkü'nde ayrı ayrı kabul edecek. Erdoğan, Azerbaycan ziyareti için Bakü'ye hareket edecek. (13.30-14.30-17.45-Ankara)

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2 günlük resmî ziyaret için akşam saatlerinde Azerbaycan’a gelecek. (Bakü)

- Başbakan Ahmet Davutoğlu, Danıştay Başkanı Zerrin Güngör'ü Başbakanlık Merkez Bina'da kabul edecek. Davutoğlu, AK Parti Merkez Yürütme Kurulu Toplantısı'na katılacak. (12.30 -18.00-Ankara)

POLİTİKA

- Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Birleşmiş Milletler Politika ve Kurumlararası İlişkiler Genel Müdür Yardımcısı Thomas Gass, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda İnternet Yönetişimi Forumu öncesinde basın toplantısı yapacak. (13.30- İstanbul)

DÜNYA

- Uluslararası Şeffaflık Örgütü, işadamları ve siyasetçilerin çaldıkları paraları saklamak için kullandıkları şirketleri ortaya çıkarmayı amaçlayan bir kampanya başlatacak. (Bern)

GÜNCEL

- Yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarını yürüten polislere yönelik operasyonda emniyet mensuplarının gözaltına alınmasıyla ilgili gelişmeler takip ediliyor.

KÜLTÜR-SANAT

- Kafkasya’nın dünyaca ünlü ekibi 'Molodost Dagestan Lezginka' halk dansları ve akrobasi topluluğu gösteri yapacak. (20.30-Bursa)

SPOR

- A Milli Futbol Takımı, Danimarka ile oynayacağı özel maç için bu ülkeye gidecek. (11.30-İstanbul)

- Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, A Milli Takım'ın Danimarka ile yarın deplasmanda oynayacağı özel maç öncesinde karşılaşmanın yapılacağı Odense kentindeki TREFOR Park'ta bir basın toplantısı düzenleyecek. Ay yıldızlı ekip Danimarka maçının son çalışmasını da aynı yerde yapacak. (TSİ 19.30-20.00-Danimarka)

- A Milli Erkek Basketbol Takımı, FIBA 2014 Dünya Kupası C Grubu'ndaki 3. maçında Ukrayna ile karşı karşıya gelecek. (TSİ 16.00-İspanya)

- Süper lig takımlarının 2. Hafta maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek.

- Galatasaray’a evinde 2-0 mağlup olan Bursaspor 2 günlük iznin ardından çalışmalarına başlıyor. (18.30-Bursa) CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.