Cihan Haber Ajansı Gündemi

Cihan Haber Ajansı Gündemi

- Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Balıkesir ve İzmir’de. Erdoğan Balıkesir’de Kuvayi Milliye Meydanı’nda, İzmir’de de Gündoğdu Meydanı'nda halka hitap edecek. (14.00-17.00-Balıkesir-İzmir)- Cumhurbaşkanı adayı...

- Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Balıkesir ve İzmir’de. Erdoğan Balıkesir’de Kuvayi Milliye Meydanı’nda, İzmir’de de Gündoğdu Meydanı'nda halka hitap edecek. (14.00-17.00-Balıkesir-İzmir)

- Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu Hatay’da, Samandağ ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulunacak. Basın toplantısı düzenleyecek, STK temsilcileriyle bir araya gelecek. Valiliği, Kırıkhan, Dörtyol, Reyhanlı ve İskenderun ilçelerini ziyaret edecek. (13.30-20.30-Hatay)

- Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş, Bingöl Genç Caddesi'nde düzenlenen mitinge katılacak. Demirtaş daha sonra Tunceli'de düzenlenen festivallerin açılışına katılacak. (16.00-21.00-Bingöl-Tunceli)

POLİTİKA

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Malatya’da, partisinin il başkanlığını, Hekimhan ve Arguvan ilçelerini ziyaret edecek. Kılıçdaroğlu daha sonra Tokat’a geçerek Yazıcık beldesindeki festivale katılacak. (13.30-19.30-Malatya-Tokat)

- Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Eminönü'nde esnaf ziyaretinde bulunacak. (12.00-İstanbul)

DÜNYA

- Gazze Şeridi sağlık yetkilileri, İsrail saldırıları sonucu ölen Filistinli sayısının bin 641'e yükseldiği bildirildi. Gelişmeler takip ediliyor. (Gazze)

- Ukrayna’nın doğusundaki terörle mücadele operasyonları devam ediyor. Gelişmeler takip edilecek. (Kiev)

- Cumhurbaşkanı seçimi için yurt dışında yaşayan Türk vatandaşları oy kullanmaya devam ediyor.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Yunanistan’ın başkenti Atina'da yaşayan Türk vatandaşları, 2 Ağustos 2014 tarihinde 08:00-17:00 saatleri arası Türkiye'nin Atina-Pire Başkonsolosluğunda oy kullanabilecek. Oy verme işlemi, 3 Ağustos 2014 saat 17:00'da sona erecek. (Atina)

- Fransa'da Paris Valiliği, İsrail'in Gazze saldırılarının protesto edileceği gösterileri yasaklamasına rağmen bugün binlerce kişinin Barbes Meydanı'nda toplanması bekleniyor. (Paris)

GÜNCEL

- Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden ünlü sanatçı Murat Göğebakan, memleketi Adana'da toprağa verilecek. (12.45-Adana)

- Büyükçekmece Belediyesi'nin organizasyonunda 64 ülkeden 2 bine yakın sanat elçisi Gazze için yürüyüş yapacak. (12.30-İstanbul)

SPOR

- Yeni sezon hazırlıklarını yurt dışı özel maçlarıyla sürdüren Fenerbahçe, Danimarka’da İspanya temsilcisi Sevilla ile karşı karşıya gelecek. (21.30-Danimarka)

- Beşiktaş’ta Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçında karşılaşacağı Feyenoord maçının hazırlıkları devam edecek. (10.00-18.00-İstanbul)

- Galatasaray’da yeni sezon hazırlıkları devam edecek. (10.00-İstanbul) CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.