Cihan Haber Ajansı Gündemi

Cihan Haber Ajansı Gündemi

POLİTİKA-Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dün hayatını kaybeden sanatçı Murat Göğebakan'ın Fatih Camii'nde kılınacak cenaze namazına katılacak. Erdoğan, ardından Kahramanmaraş Müftülük Meydanı ile Manisa Cumhuriyet...

POLİTİKA

-Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dün hayatını kaybeden sanatçı Murat Göğebakan'ın Fatih Camii'nde kılınacak cenaze namazına katılacak. Erdoğan, ardından Kahramanmaraş Müftülük Meydanı ile Manisa Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitinglerde halka hitap edecek. (13.00-15.00-18.30-İstanbul-Kahramanmaraş-Manisa)

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Zeytinburnu, Fatih, Eyüp, Bayrampaşa ve Kağıthane ilçelerinde halkla buluşacak. (13.00-İstanbul)

-Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Adana'da şehir turu ardından valiliği, Büyükşehir Belediyesi'ni, Sayhan Belediyesi'ni ziyaret edecek, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'nde basın toplantısı yapacak, Sular bölgesinde STK'larla öğle yemeğinde bir araya gelecek. Daha sonra Mersin’in Tarsus ilçesinde şehir turu ve belediye ziyareti ardından Manisa Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve esnafları ziyaret edecek olan İhsanoğlu; Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen toplantıda STK'larla bir araya gelecek.(10.00-20.15-Adana-Mersin-Manisa)

3-Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş, Gaziantep’teki STK temsilcileri ve kanaat önderleriyle Tuğcan Otel'deki toplantıda bir araya gelecek. Demokrasi Meydanı'ndaki miting ardından Şanlıurfa’ya gidecek olana Demirtaş, Topçu Meydanı'nda düzenlenen mitingde vatandaşlara seslenecek. (10.00-16.00-18.00-Gaziantep-Şanlıurfa)

4-CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, Diyarbakır tren garında mevsimlik işçilerin sorunlarına ilişkin basın toplantısı düzenleyecek, işçilerle Ankara'ya doğru yola çıkacak.(12.30-Diyarbakır)

5-AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Aydın’ın Efeler, Söke ve Kuşadası ilçelerinde vatandaşlarla ve STK temsilcileriyle bir araya gelecek. (09.00-20.00-Aydın)

DÜNYA

-Yurt dışında cumhurbaşkanı seçimi oy verme işlemleri takip ediliyor.

-Gazze Şeridi sağlık yetkilileri, 23 gündür devam eden İsrail saldırıları sonucu ölen Filistinli sayısının bin 400’ü geçtiğini bildirdi. Gelişmeler takip ediliyor. (Gazze)

-Ukrayna’nın doğusundaki terörle mücadele operasyonları devam ediyor. Gelişmeler takip edilecek. (Kiev)

SPOR

-Yeni sezon hazırlıklarına 4 gün bayram izni arası veren Galatasaray’da, çalışmalar yeniden başlayacak.

-Fenerbahçe, Sevilla ile oynayacağı hazırlık maçının hazırlıklarına Danimarka’da devam edecek.

-Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçında karşılaşacağı Feyenoord maçının hazırlıklarına devam edecek.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.