Cihan Haber Ajansı Gündemi

Cihan Haber Ajansı Gündemi

POLİTİKA-Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Van Hastane Caddesi ile Mardin Karayolları Parkı yanında düzenlenen mitinglerde halka hitap edecek. (15.00-18.00-Van)-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Nevşehir'in Avanos...

POLİTİKA

-Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Van Hastane Caddesi ile Mardin Karayolları Parkı yanında düzenlenen mitinglerde halka hitap edecek. (15.00-18.00-Van)

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Nevşehir'in Avanos ve Yeşilgölcük belediyelerini ziyaret edecek, Niğde'de Kemerhisar Belediyesi’nin etkinliklerine katılacak. (12.15-17.00-Nevşehir)

-Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Sivas Valiliği'ni ziyaret edecek. İhsanoğlu; Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde STK ve halk toplantısı yapacak, şehir turu ardından Muhsin Yazıcıoğlu'nun annesini ziyaret edecek. (12.00-13.30-16.30-18.00-Sivas)

-Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş, Hatay ve Mersin’de sivil toplum kuruluşları, oda, dernek, sendika, meslek örgütü ve kanaat önderleriyle toplantı yapacak, mitingde halka hitap edecek. (12.00-17.30-Hatay-Mersin)

-Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu, 82 maddesi kabul edilen Torba Kanun Tasarısı'nı görüşmeye devam edecek. Tasarı, 148 maddeden oluşuyor. (Ankara-15.00)

-Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Fas Milli Günü resepsiyonuna katılacak. (19.30-Ankara)

DÜNYA

-Gazze ile ilgili gelişmeler izleniyor. (Gazze)

SPOR

-UEFA Avrupa Ligi 3. Tur ilk maçında Kardemir Karabükspor ile Norveç’in Rosenborg takımı karşı karşıya gelecek. (20.00-Karabük)

-Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıkları kapsamında yapacağı özel maçta İngiltere ekibi Sheffield United ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. (21.30-İngiltere)

-Süper Lig takımlarının transfer çalışmaları ile yeni sezon hazırlıkları takip ediliyor.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.