Cihan Haber Ajansı Gündemi

Cihan Haber Ajansı Gündemi

POLİTİKA- Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Bağcılar ve Güngören'de şehir turu yaparak vatandaşlarla bayramlaşacak. (16.00- İstanbul) - Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş, AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Stefano...

POLİTİKA

- Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Bağcılar ve Güngören'de şehir turu yaparak vatandaşlarla bayramlaşacak. (16.00- İstanbul)

- Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş, AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Stefano Manservisi ve Birinci Müsteşar Francois Naucodie ile görüşecek ardından Büyük Maçka Parkı'nda kadın örgütleri ile buluşacak. (13.00-16.00- İstanbul)

- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Halkapınar Spor Salonu'ndaki bayramlaşma programına katılacak. (15.00-İzmir)

- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, MÜSİAD Kayseri Şubesi'nin bayramlaşma programına katılacak. (10.00-Kayseri)

DÜNYA

- İsrail’in Gazze’ye kara harekatı devam ediyor. İsrail tankları Gazze’de BM’nin sığınak olarak kullandığı bir okulu vurması sonucu 15 kişi öldü. Gelişmeler takip ediliyor.

SPOR

- Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Feyenoord ile Beşiktaş Hollanda’da karşı karşıya gelecek. (21.45-Hollanda)

- Fenerbahçe, 3 günlük iznin ardından yeni sezon hazırlıkları için Samandıra’da toplanacak. (11.00-İstanbul)

- Profesyonel lig takımlarının transfer çalışmaları ile yeni sezon hazırlıkları takip ediliyor. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.