Cihan Haber Ajansı Gündemi

Cihan Haber Ajansı Gündemi

POLİTİKA- Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş, Hakkari ve Van'da halkla bayramlaşacak. (11.00-16.00-Hakkari-Van) - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda partililerle düzenlenecek bayramlaşma programına katılacak....

POLİTİKA

- Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş, Hakkari ve Van'da halkla bayramlaşacak. (11.00-16.00-Hakkari-Van)

- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda partililerle düzenlenecek bayramlaşma programına katılacak. (14.00-İstanbul)

- AK Parti, CHP, MHP ve HDP ile diğer partilerin genel merkezlerinde partiler arası bayramlaşma törenleri yapılacak. (09.00-Ankara)

- Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı Rize’de. Bakan Yazıcı, vatandaşlar ve kamu görevlileri ile bayramlaştıktan sonra çeşitli ziyaretlerde bulunacak. (13.00-16.45-Rize)

GÜNCEL

- Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanlarıyla bir araya gelecek, tedavi amacıyla Türkiye'ye getirilen Filistinli yaralıyı Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ziyaret edecek. (10.00-11.30-İstanbul)

- Ramazan Bayramı ile ilgili gelişmeler takip ediliyor.

SPOR

- Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Hollanda temsilcisi Feyenoord’a konuk olacak Beşiktaş, bu maç için özel uçakla Hollanda'ya gidecek. Beşiktaş, son antrenmanı maçın oynanacağı Stadion Feyenoord'da yapacak. Antrenman öncesi teknik direktör Slaven Bilic basın toplantısı düzenleyecek. (19.30-Hollanda)

- Galatasaray Spor Kulübü’nün kurucusu ve sporcusu Ali Sami Yen, ölümünün 63. yıl dönümünde mezarı başında anılacak. (10.30-İstanbul) CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.