Cihan Haber Ajansı Gündemi

Cihan Haber Ajansı Gündemi

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bayrama İstanbul'da giriyor.POLİTİKA- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ramazan Bayramı'nın birinci gününü Ankara'da geçirecek.- Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin...

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bayrama İstanbul'da giriyor.

POLİTİKA

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ramazan Bayramı'nın birinci gününü Ankara'da geçirecek.

- Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Yeniköy’de sokakta yapılacak bayramlaşmanın ardından Yeniköy'deki aile mezarlığını ve Eyüp Çocuk Yuvası'nı ziyaret edecek. İhsanoğlu son olarak Darülaceze'de yaşlılarla bayramlaşacak. (11.00-11.30-14.30-İstanbul)

- Cumhurbaşkanı Adayı Selahattin Demirtaş, Diyarbakır'da Vedat Aydın'ın mezarını ziyaret edecek ve mezarlıkta halkla bayramlaşacak. Demirtaş, daha sonra Mardin'de Mor Gabriel Manastırı'nı ziyaret edecek. Şırnak'ta seçim bürosu önünde halkla bayramlaşacak olan Demirtaş, Uludere'de mezarlıkları ziyaret edecek ve halkla bayramlaşacak. (10.00-12.00-15.00-Diyarbakır-Mardin-Şırnak)

- Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Bursa’da AK Parti İl başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma törenine katılacak. (12.00-Bursa)

- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız Kayseri’de. Bakan Yıldız çeşitli kurumlardaki bayramlaşma törenlerine katılacak. (10.00-12.30-Kayseri)

GÜNCEL

- Ramazan Bayramı dolayısıyla maden faciasının yaşandığı Soma’daki Madenci Şehitliği’nde bayramlaşma töreni yapılacak. (11.00-Manisa)

- Tüm yurtta kutlanacak olan Ramazan Bayramı ile ilgili gelişmeler takip ediliyor. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.