Cihan Haber Ajansı Gündemi

Cihan Haber Ajansı Gündemi

- AK Parti'nin cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Diyarbakır’da, İstasyon Meydanı'nda düzenlenen mitingde partililere hitap edecek. Erdoğan, akşam da İstanbul'a dönüp Başakşehir Stadı’nın açılışına katılacak, sporcularla...

- AK Parti'nin cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Diyarbakır’da, İstasyon Meydanı'nda düzenlenen mitingde partililere hitap edecek. Erdoğan, akşam da İstanbul'a dönüp Başakşehir Stadı’nın açılışına katılacak, sporcularla iftar yapacak. (16.00-20.00-Diyarbakır-İstanbul)

- Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu Antalya’da, basın toplantısı düzenleyecek. Kanaat önderleriyle toplantıda bir araya gelecek. Vatandaşlarla görüşmesinin ardından şehir turu yapacak ve valiliği ziyaret edecek. İhsanoğlu, seçim bürosu açılışına, yürüyüşe ve iftar yemeğine katılacak. (12.00-20.20-Antalya)

- Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş Aydın’da şölene katılacak ve burada vatandaşlara hitap edecek. Daha sonra İzmir’e geçecek olan Demirtaş, Narlıdere Cemevi'ni ziyaret edecek, Tarihi Havagazı Fabrikası Kültür Merkezi'ndeki iftara katılacak. (13.30-17.30-20.30-Aydın-İzmir)

POLİTİKA

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Mersin’de, Silifke, Mezitli ve Yenişehir belediyelerini ziyaret edecek. Mezitli'de iftar yapacak. (10.00-17.30-Mersin)

- Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Bursa’da, partisinin il başkanlığı tarafından Atıcılar Spor Kompleksi'nde düzenlenen iftar yemeğine katılacak. (20.30-Bursa)

DÜNYA

- İsrail'in Gazze'ye hava ve karadan sürdürdüğü saldırılarla ilgili gelişmeler takip ediliyor. (Gazze)

- KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Binali Yıldırım’ı kabul edecek. (Lefkoşa)

- Ukrayna’nın doğusundaki terörle mücadele operasyonları devam ediyor. Gelişmeler takip edilecek. (Kiev)

GÜNCEL

- Terör ve yolsuzlukları araştıran polislerin sahur vakti gözaltına alınmasıyla ilgili gelişmeler takip ediliyor.

SPOR

- Fenerbahçe, yeni sezon öncesi ilk hazırlık maçını Sepahan takımı ile oynayacak. (18.00-Düzce)

- Beşiktaş’ta Feyenoord maçı hazırlıkları sürüyor.

- Galatasaray, Macaristan’da yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor.

- Takımların yeni sezona yönelik çalışmaları takip ediliyor. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.