Cihan Haber Ajansı Gündemi

Cihan Haber Ajansı Gündemi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin il başkanlarıyla genel merkezde bir araya gelecek.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin il başkanlarıyla genel merkezde bir araya gelecek. Destici, toplantı öncesi gündeme ilişkin açıklamalarda bulunacak. (10.00 - Ankara)

SPOR
- Spor Toto Süper Lig’de 30. Hafta maçlarına Çaykur Rizespor - Torku Konyaspor ve Beşiktaş – Fenerbahçe karşılaşmalarıyla devam edilecek. (13.30-19.00 / Rize -İstanbul)

- Galatasaray Liv Hospital, Euroleagua çeyrek final 3. maçında seride 2-0 geride olduğu Barcelona’yı ağırlayacak. (20.00 - İstanbul)

- PTT 1. Lig’de 36. Hafta maçlarına oynanacak 9 karşılaşma ile devam edilecek. (13.30)

DÜNYA
- Gladyo’yu ortaya çıkararak 'İtalyan Ergenekonu'nu çökerten efsanevî savcı Felice Casson, Türk demokrasisinin ciddi tehdit altında olduğunu söyledi. Cihan Haber Ajansı’na konuşan Casson, kendisinin de büyük sıkıntı yaşadığı yargıya hükümet müdahalesi, basın ve ifade özgürlüğü, demokraside güçler ayrılığı gibi konularda önemli uyarılar yaptı. (Roma) (Özel)

- Çin'den ve yabancı ülkelerden yeni otomobil modellerinin yer aldığı Pekin 2014 Otomobil Fuarı başladı. (Pekin)

GÜNCEL
- Yeni Ümit Derneği tarafından Kutlu Doğum Haftası'nda Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'i (SAV) anma etkinlikleri kapsamında 8 ayrı ilde düzenlenen "Bir Kez Daha Herkes O'nu Konuşuyor" programı yapılacak. Ataköy Sinan Erdem Spor Salonu'ndaki etkinlikte 30 farklı ülkeden 60 öğrencinin naat-ı şeriflerle birlikte Kur’an-ı Kerim tilaveti, ilahi, şiir, salavat ve dualarla insanların yüreğine bir kez daha O’nun sevgisini nakış gibi işleyeceği programda, Peygamber Efendimiz (SAV) coşkuyla anılacak. (14.30 - İstanbul)

- Kottan eşarp üretti, 7 kıtaya satıyor/Kot kumaşından eşarp ve fular ürettiler -Özel

Pantolon, gömlek, etek ve monttan sonra kot kumaşından (indigo) eşarp ve fular üretildi. Bursa'da faaliyet gösteren firma, 7 ayrı kentte 25 farklı modelde ürettiği kottan üretilen eşarpları dünya devi firmalar vasıtasıyla 7 kıtada satışa sundu.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.