Cihan Haber Ajansı Gündemi

Cihan Haber Ajansı Gündemi

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kütahya’da valiliği ve belediyeyi ziyaret edecek. Ulu Cami'de cuma namazı kılacak Gül, daha sonra Grand Çınar Otel'de çini tanıtım standını gezecek.

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kütahya’da valiliği ve belediyeyi ziyaret edecek. Ulu Cami'de cuma namazı kılacak Gül, daha sonra Grand Çınar Otel'de çini tanıtım standını gezecek. Aynı yerde öğle yemeğine katılacak Gül, Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı ile Dumlupınar Üniversitesi Rektörlüğü'nü de ziyaret edecek. (11.00-12.15-13.10-14.10-14.30-15.50-16.35-Kütahya)

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genişletilmiş il başkanları toplantısına katılacak. Erdoğan, Arnavutluk Dışişleri Bakanı Ditmir Bushati’yi kabul edecek. (11.00.14.00-Ankara)

POLİTİKA

- CHP, Parti Meclisi seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere toplanacak. (11.00-Ankara)

- Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, ziyaret ve açılışlara katılmak üzere Yozgat’a gelecek. Bozdağ, kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Denizli Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Alkan'ın (47) Yerköy ilçesinde cuma namazına müteakip kılınacak cenaze namazına katılacak. Bozdağ, cenaze töreni sonrası Bozok Üniversitesi'nde düzenlenecek açılış törenlerine katılacak. (11.30-Yozgat)

- Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Arnavutluk Dışişleri Bakanı Ditmir Bushati ile görüşecek. İki bakan ortak basın toplantısı düzenleyecek. (09.30-10.30-Ankara)

- Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Tuzla Belediyesi’ni ziyaret edecek. (11.00- İstanbul)

EKONOMİ

- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği 7. Olağan Genel Kurul toplantısına katılacak. (10.00-Ankara)

- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Tekno Girişim Eğitim Programı açılışına katılacak. (10.00-Ankara)

- Türkiye Kalite Derneği tarafından düzenlenen 12. Kalite ve Başarı Sempozyumu başlıyor. TOFAŞ Ceo'su Kamil Başaran sempozyumda konuşacak. (10.00-14.00-Bursa)

DÜNYA

- ABD, AB, Rusya ve Ukrayna ülkede gerginliği azaltıcı adımlar atılmasında görüş birliğine vardı. Ukrayna'daki gelişmelere takip edilecek. (Kiev)

- Güney Kore'nin güney kıyısı açıklarında batan feribottaki yolcuları kurtarma çalışmalarına ilişkin gelişmeler izleniyor. (Seul)

GÜNCEL

- Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink’in öldürülmesine ilişkin davaya devam edilecek. (10.00-İstanbul)

- Taksim Dayanışması, Taksim Meydanı’na 1 Mayıs kutlamaları için izin verilmemesi nedeniyle TMMOB Makina Mühendisleri Odası’nda basın toplantısı yapacak. (11.00-İstanbul)

- Uluslararası Hz. Üftâde Sempozyumu, 'Uzaktaki Yakîn' başlığıyla Tayyare Kültür Merkezi'nde başlıyor. (16.00-Bursa)

SPOR

- TFF e-Bilet için bilgilendirme toplantısı yapacak. (15.00-İstanbul)

- Spor Toto Süper Lig'de K. Erciyesspor-Trabzonpor maçı oynanacak. (20.00-Kayseri)

- Takımların hafta sonuna yönelik çalışmaları takip edilecek. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.