Cihan Haber Ajansı Gündemi

Cihan Haber Ajansı Gündemi

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi’nin toplantısına katılacak.

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi’nin toplantısına katılacak. (09.30-Ankara)

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, TRT Çocuk Şenliği nedeniyle gelen yabancı çocukları kabul edecek. Malezya Başbakanı Necip Tun Abdürrezzak’ı ile görüşmesinin ardından basın toplantısı düzenleyecek Erdoğan, konuğu onuruna resmi konutta yemek verecek. (11.00 - 15.30-19.00-Ankara)

POLİTİKA

- Malezya Başbakanı Necip Tun Abdürrezzak, SETA’da düzenlenen konferansta konuşacak. (10.45-Ankara)

- Letonya Cumhurbaşkanı Andris Berzins, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ile birlikte Topkapı Sarayı, Ayasofya Müzesi ve Sultanahmet Camii’ni ziyaret edecek. (14.30.15.30.16.30-İstanbul)

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti genel merkezinde MYK toplantısına katılacak. (14.00-Ankara)

- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Etimesgut ve Polatlı ilçe belediyelerini ziyaret edecek. (14.00-15.30-Ankara)

- Sekizinci Cumhurbaşkanı Turgut Özal, ölüm yıl dönümünde Topkapı’daki anıt mezarı başında düzenlenecek törenle anılacak. AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu da programa katılacak. Özal, adının verildiği Turgut Özal Üniversitesi Etlik Merkez Kampüsü’nde de anılacak. (10.00-17.30-İstanbul-Ankara)

- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, Söğütözü Beştepe Caddesi, Gazi Anadolu Lisesi karşısında ‘Bir Kan Bir Fidan’ projesinin ilk fidanlarını dikecek. (11.00-Ankara)

- Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler Gaziantep’te, Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaretin ardından Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nde düzenlenen Kutlu Doğum programına katılacak. (13.30-14.30-17.00-Gaziantep)

EKONOMİ

- Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Türkiye Süt, Et, Gıda Sanayicileri ve Üreticileri Birliği’nin Olağan Genel Kurul Toplantısı’na katılacak. (14.00-Ankara)

- Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin katılımıyla ‘Beton Ankara 2014 Fuarı' ATO Congresium’da açılacak. (11.00-Ankara)

- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Türkiye İş Kadınları Derneği Toplantısı’na katılacak. (10.00-İstanbul)

- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) 82. Hesap Dönemi Olağan Genel Kurul Toplantısı, İdare Merkezi Konferans Salonu’nda yapılacak. (14.00-Ankara)

- Türkiye Otomotiv Sektörü’nde 3. Geleneksel Ar-Ge Proje Pazarı&Kompenent Tasarım Yarışması’nda dereceye girenler ödüllendirilecek. Nano projesiyle öne çıkan ve novatif çözümleriyle önemli işlere imza atan Jackie & Kevin Freiberg konuk zirve kapsamında düzenlenecek panelde konuşacak. (10.00-12.00-Bursa)

- Türk otomotiv sektörünün lider kuruluşlarından Tofaş, Tofaş Akademi’nin yeni eğitim binasının açılışını yapacak. Tofaş CEO’su Kamil Başaran, İK Direktörü Burhan Çakır ve Endüstriyel Operasyonlar Direktörü Akın Aydemir açılışta gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunacak. (13.00-Bursa)

- Microsoft yetkilileri ile Bilişim Sektörü İşadamları Deneği 'Stratejik planlama toplantısı' düzenliyor. (10.00-Bursa)

DÜNYA

- Avrupa Birliği, Rusya, ABD ve Ukrayna dışişleri bakanları, Ukrayna krizini görüşmek üzere İsviçre'de bir araya gelecek. (Cenevre)

- Cezayir'de cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ilk turu yapılacak. (Cezayir)

- Güney Kore'nin güney kıyısı açıklarında batan feribottaki yolcuları kurtarma çalışmalarına ilişkin gelişmeler izleniyor. (Seul)

- New York Uluslararası Otomobil Fuarı'nda ünlü markaların yeni modelleri görücüye çıktı. (New york)

GÜNCEL

- Tabip Odası ve SES Gaziantep Av. Cengiz Gökçe Devlet Hastanesi’nde iki yıl önce hasta yakınlarının bıçaklayarak öldürdüğü Dr. Ersin Arslan anısına basın açıklaması yapıp sergi açacak. (12.30-Bursa)

SPOR

- Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçında Medical Park Antalyaspor ile Eskişehirspor karşı karşıya gelecek. (20.30-Antalya)

- Fenerbahçe, Beşiktaş ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına yapacağı antrenmanla devam edecek. (11.00-İstanbul)

- Fenerbahçe’nin Senegalli oyuncusu Moussa Sow, kulübün sponsorlarından Avea’nın Bağdat Caddesi’ndeki mağazasında düzenlenecek organizasyona katılacak. (14.00-İstanbul)

- Euroleagua çeyrek final maçında Barcelona ile Galatasaray Liv Hospital Barcelona’da ikinci maçta karşı karşıya gelecek. (22.00-İspanya)
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.