Çiftlerin düğün telaşı başladı

Çiftlerin düğün telaşı başladı

Evlilik hayali kuran çiftler yaz aylarının gelmesiyle birlikte düğün hazırlığına başladılar.

Altın, mobilya, düğün salonu derken damat adayları en önemli detaylardan birisi olan damatlığı da unutmadılar. Çarşıda düğün alışverişi yapan vatandaşlar esnafın yüzünü güldürdü. Ramazan bayramının ardından düğün sezonunun açılmasıyla işlerin hareketlendiğini söyleyen Tarihi Bedesten Çarşısı Esnafından Abdurrahman Alwish, “Ramazan bayramının bitmesiyle birlikte düğün sezonu açıldı. Satışlarımız yavaş yavaş yükselmeye başladı. Önümüzdeki haftalarda işlerin daha da canlanacağını düşünüyoruz. Mağazamız erkek giyim üzerine faaliyet gösteriyor. Damatlık ve sünnet kıyafetlerini de yoğun olarak satıyoruz “ dedi.

HER BÜTÇEYE UYGUN DAMATLIK VAR

Damatlıkta çok çeşit bulundurduklarını söyleyen Alwish, “Damatlık çeşitlerimiz bulunmaktadır. Damatlık fiyatları kalitesine göre farklılık gösteriyor. 150'den başlayan fiyatlar 700'e kadar çıkıyor. Damatlık takımların içerisinde pantolon, ceket, gömlek, yelek ve papyon bulunuyor. İsteyene damatlığına uygun ayakkabıları da temin edebiliyoruz” şeklinde konuştu.

SÜNNET KIYAFETLERİ ÇOK SATILIYOR

Yaz aylarının gelmesiyle sünnet düğünleri de başladı. Sünnet düğününde en önemli detay ise sünnet kıyafeti. Sünnet düğünlerinin çoğalmasıyla sünnet kıyafeti satışlarının da çoğaldığını belirten Alwish, “Sünnet düğünü sezonu yaz aylarında açılır. Şuanda sünnet kıyafeti satışlarımız yükseldi. Müşterilerimize sünnet kıyafetinde de bol seçenek sunuyoruz. Sünnetlik takımlarının içerisinde beleri, pantolon, gömlek, papyon ve yelek bulunmaktadır. Sünnet kıyafeti fiyatlarımız kalitesine göre 90 liradan başlayarak 500 liraya kadar çıkıyor. Ayrıca sünnet kıyafetinin yanında sünnet kaftanı isteyenler için onu da mağazamızda bulunduruyoruz. Sünnet kaftanının fiyatı ise kalitesi ve modeline göre 2000 lira ile 700 lira arasında farklılık gösteriyor” ifadelerini kullandı.

SALİH ACIBADEM merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum