CHP’nin iftarında birlik mesajı verildi

CHP’nin iftarında birlik mesajı verildi

CHP’nin iftar çadırına katılarak vatandaşlarla birlikte olan İstanbul Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ve CHP Konya İl Başkanı Mehmet Ali Ünal konuşmalarında birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Sille yolu üzerindeki Uğurlu Salı pazarında kurulan CHP’nin iftar çadırına katılan İstanbul Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, CHP Konya İl Başkanı Mehmet Ali Ünal, il yönetim kurulu üyeleri ve Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa birlikte iftar yemeğine katılan vatandaşlarla sohbet etti.  İlginin yoğun olduğu iftar yemeğine vatandaşların yanı sıra, CHP İlçe başkanları, kadın ve gençlik kollarıyla partililerde katıldı. İftar yemeği öncesi konuşan CHP Konya İl Başkanı Mehmet Ali Ünal, “Bugün iftar çadırımıza gelerek bizlere destek veren İstanbul Beşiktaş Belediye Başkanımız Murat Hazinedar bizleri mutlu etti.

4-7-005.jpg

Konya’daki iftar çadırının açılmasında bizlere destek veren Başta Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na ve yine bize destek olan Beşiktaş belediye başkanımıza, emeği geçen herkese buradan teşekkür ediyorum. Ayrıca çadırımızın burada açılmasında yardımcı olan Selçuklu Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a da özellikle teşekkür ediyorum” dedi.  Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar da konuşmasında aynı lisanı konuşmalı ve birlikteliğimizi korumamız gerektiğini söyledi. Konuşmaların ardından CHP Konya İl Başkanı Mehmet Ali Ünal, Beşiktaş Belediye Başkanına bir taplo hediye ederken, Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa da bir hediye verdi. İftar çadırındaki Sema gösterisi iftara katılanlar tarafından izlendi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.