Chp'li İnce: Atatürkçülüğünden Utanan Bir Parti Olduk

Chp'li İnce: Atatürkçülüğünden Utanan Bir Parti Olduk

CHP Yalova Milletvekili ve Genel Başkan adayı Muharrem İnce, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek "Atatürkçülüğünden, solculuğundan, devrimciliğinden utanan bir parti olduk" dedi.CHP'li Muharrem İnce, Karadeniz turu kapsamında partisinin...

CHP Yalova Milletvekili ve Genel Başkan adayı Muharrem İnce, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek "Atatürkçülüğünden, solculuğundan, devrimciliğinden utanan bir parti olduk" dedi.

CHP'li Muharrem İnce, Karadeniz turu kapsamında partisinin il binasında partililerle bir araya geldi. Sevgi gösterileri ile karşılanan İnce, yaptığı açıklamada CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi. "Solculuğumuzdan, Atatürkçülüğümüzden utanır olduk " diyen İnce "Bizim ağabeylerimiz, ablalarımız boşuna mı hapis yattı, boşuna mı sürgün yedi? Cumhurbaşkanlığına bulalım bir sağcı gelsin alsın. Oy sahada, bir tane sağcı getireceğiz, bizimkiler tıpış tıpış gidecek, sağdan da oyları alacağız iktidar olacağız. Böyle bir mantık CHP’yi iktidara taşıyamaz. Kendine güvenmeyen, ideolojisine güvenmeyen, duruşuna güvenmeyen, öz güveni olmayan bir yapıdan iktidar çıkmaz." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun ismini televizyondan öğrendiğini söyleyen CHP Genel Başkan adayı Muharrem İnce, "Önce Davutoğlu’nu, sonra Erdoğan’ı indiririm. Emin olun ki, size söz veriyorum bu partiyi iktidar yapacağım. Yapamazsam gidip torun seveceğim. Ben sizlere güzel günler vaat ediyorum. Ben sizlere boynu bükük bir CHP vadetmiyorum." diye konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.